עבור לתוכן

מעוניין לקבל חוות דעת בנוגע ל"ליין" מסיבות רשת

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

אני שוקל בכובד ראש להקים איזשהו ליין שבועי או דו שבועי של מסיבות רשת.

המיקום של הנ"ל יהיה בחיפה.

מדובר על מסיבת רשת, שכמו במסיבות רשת על המשתמשים להביא את הציוד שלהם, במקום יהיו שולחנות, כיסאות, סוויצ'ים וחשמל ( ::))

מדובר יהיה על סדר גודל של 50 אנשים, והשאיפה היא גם לצרף קונסולות לאותם אירועים.

הדגש אשר אני מעוניין לשים אליו לב הוא שתהיה אווירה מאד טובה ונוחה, גישה נוחה לכולם, ופשוט שהעניין יהיה מהנה כמה שיותר.

העניין העיקרי הוא שאני מתכנן על משהו קבוע יחסית, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שבאמת חושבים שהם יבואו בקביעות כלשהי למסיבות רשת כאלה,

ובכלל האם אתם רואים משהו במסיבת רשת, לאור העובדה שהיום הפינגים בארצנו כבר מאד נמוכים והמשחק ברשת מאד פשוט.

כל הערה והארה תתקבל בברכה!

תודה

גיא

פורסם

אני לא מתכוון לבוא ודי הפסקתי ללכת למסיבות רשת לפני כמה שנים אבל זה טוב לראות יוזמות כאלו בארץ.

אבל לפי דעתי אתה תתצרך לחבור יחד עם אחד מקהילות המשחקים. מסיבת רשת כללית זה נחמד, אבל זה רק 50 איש.

לכן אסור לפזול ליותר מידי משחקים וצריך להתרכז במספר בודד בין 1 ל3. אחרת יהיה יותר מידי פיזור ולא יהיה מספיק שחקנים לכל משחק כדי למצות את הרעיון של מסיבת רשת.

ומסיבת רשת טובה זה הרבה יותר מפינגים נמוכים, לצעוק למישהו שהוא זבל במשחק לאחר הדשוט עצבני מרגיש הרבה יותר טוב מאשר לכתוב את זה בצ'ט של המשחק :hat:

פורסם
  • מחבר

בתכנון שבעצם יהיה איזשהו מספר משחקים, וכל שבוע תהיה רוטאציה בניהם שחוזרת על עצמה.

לא הבנתי מה הכוונה מסיבת רשת כללית, אבל זה רק 50 איש?

וסתם שאלה, מה הסיבה שאתה הפסקת ללכת למסיבות רשת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים