פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם )כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון)זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אםGigabyte GA-P35-DS3L P35 CHIPSETמעבד Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz TrayמארזCooler Master Centurion 590 Blackזיכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5S-2GBPQכונן קשיחSeaGate 500GB 7200RPM 32MB Sata2כרטיס מסךGigaByte GeForce 9400GT 512mb GDDR2 PCIeספק כוחThermalTake TR2 400Watt RSIקירור למעבד Scythe Mugen - Infinityכל תגובה תבוא בברכה המחערכת מיועדת ישירות ל OC תודה ויום טוב
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים הספק יחזיק אין בעיה, רק שהוא לא ממש מומלץ... למה שלא תיתן תקציב ושימושים יותר מפורטים כך יהיה אפשר לראות מה אפשר לשנות...
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר התקציב בסביבות ה 3.2K כולל מסךשימושים - בעיקרון תיכנות משחקים (WARCRAFT3 אז אין בעייה עם המחשב חח )וזהוא פשוט המחשב שלי עבר עתיק יומים ובקושי מצליח להסתדר המטרה היא לקנות מחשב זול אבל מצד שני חזק לכן הלכתי על OC כמו כן בעתיד לעבוד למעבד QUAD (השדרוג העתידי של אותו מחשב )טובה ויום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.