עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 22" לשימוש משרדי וסרטים....

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מסך שהשימוש העיקרי שלו מעבר לעבודה רגילה על המחשב (אקספלורר ואופיס וכו') הוא לסרטים...

חשבתי על 22"אבל אני פוחד שהוא גדול מידי ולא יהיה נוח לעבוד איתו

קראתי קצת ביקורות והבנתי שה-22" הכי טוב זה ה- MW221C של Asus

אבל איפשהו היה כתוב שהוא טוב בעיקר למשחקים ואני בכלל לא מתכוון להשתמש בו בשביל זה...

על מה אתם ממליצים?..

תודה מראש

פורסם

אלעד, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

מישהו?...

פורסם

22" אינו גדול מדי. תתאים לעצמך מרחק ישיבה על מנת להסתגל אליו . אני עובד עם 24" יושב במרחק של 70-80 ס"מ ומרגיש איתו נוח.

ה-MW221C נועד בעיקר למשחקים בגלל ציפוי מבריק ופחות מומלץ לשימושי טקסט. אם אתה רוצה בציפוי מאט בשביל מגוון שימושים אחר יש בסטיקי מומלצים עוד מסכים נוספים.

22" הכי טוב הוא ה-Eizo S2231WE המתבסס על S-PVA ולא ה-MW221C. אם יש לך בשבילו תקציב הוא טוב במיוחד לסרטי HD 720p, וכמובן באותו מחיר שלו יש גם את ה-Dell 2408WFP שהוא 24" S-PVA, המציע שטח עבודה יותר גדול לשני יישומים בעת ובעונה אחת. במידה והתקציב שלך מוגבל יש, כאמור, 22" מומלצים בנעוץ.

פורסם

האם יש סיבה לקחת את ה S2231WE כשיש את ה2408WFP באותו מחיר?

פורסם

מי שזקוק לשטח עבודה גדול יותר לריבוי יישומים, כדאי לו שישקיע ב-2408WFP. למי שלא ינצל רוב הזמן את הרזולוציה לדבר כזה יכול לשדרג לאורך חיי 22" איכותי פחות כרטיסי מסך יקרים ולכן גם חוסך כסף. כל זה בהנחה שהוא מאוד מתנגד לרדת רזולוציה במשחקים יותר דורשניים בעתיד בגלל אובדן חדות, שהרוב לא חווים אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים