פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אני מקווה שזה הפורום המתאים.בכל מקרה עד אתמול הכל עבד רגיל, בלי בעיות מיוחדותמאתמול האקספלורר התחיל לזחול, אבל ממש לזחול.גם עכשיו, כשאני עושה CTRL ALT DEL אני רואה שהוא משתמש בהרבה משאבים מעל 130,000 שימוש בזיכרון.דבר ראשון הפעלה מחדש, לא תרם כלום....האפשרות הראשונה שיכולה היתה להיות זה רוגלות. השתמשתי ב4 תוכנות שונות של SPYBOT למיניהם כולל אנטיוירוס קספרסקי ו AD AWAREואפילו ניקיון כללי עם CCLEANER. שום דבר...עדיין האקספלורר עובד בכבדות.ניסיון הבא, התקנה מחדש של אינטרנט אקספלורר 7, שוב הבעיה נשארה בעינה...מה יכולה להיות הסיבה לכך ???זה לא שהאינטרנט עובד לאט (הוא מוריד על מהירות גבוהה לפי החיבור שלי) זה פשוט האקספלורר עצמו שפתאום משתמש בהמון משאבים....המפרט:WIN XP SP3פנטיום DUAL CORE2 ג'יגה זיכרון פנימימעל 500 ג'יגה הארדיסקאם זה משנה משהו - ספקית אינטרנט זהב, מהירות חיבור 1.5 מגהחוץ מאנטיוירוס אין שום דבר משמעותי שפועל ב TRAY...אני אציין שוב , שהדבר הזה לא קרה מעולם ...תודה על העזרה.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים גם אצלי אותה הבעיה גם אני באינטרנט זהבהרבה אתרים פשוט איטיים הבעיה צצה או אתמול או שלשום
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר גם אצלי אותה הבעיה גם אני באינטרנט זהבהרבה אתרים פשוט איטיים הבעיה צצה או אתמול או שלשוםלא יודע עד כמה זה קשור לאתרים, זה פשוט כל העסק פה באקספלורר מקרטעאגב, גם בעבודה זה דרך אינטרנט זהב ושם אין בעיות מיוחדות..עוד דבר חשוב ששכחתי לצייןכל שאר היישומים אצלי במחשב פועלים רגיל - מהררק האקספלורר הכל איטי\\ עדכוןהפסקתי את הפעולה של קספרסקי, והכל חזר לפעול מהר......לא מבין למה זה פתאום מתנגש אחד עם השני וגורם לאיטיות כזאת, זה אף פעם לא קרה ......מה אפשר לעשות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.