עבור לתוכן

האם יש אתר שמרכז את הIP של האתרים?

Featured Replies

פורסם

האם יש אתר שמרכז את הIP של האתרים?

כי םשוט לוקח זמן עד שהDNS מתעדכן אם האתר החליף שרת.

ואני צריך להגיע לאתר דיי דחוף שעבר לשרת אחר וכתובת הDNS שלו עדיין לא עודכנה :(

פורסם

עד כמה שאני יודע יש אירגון שהוקם באמריקה והוא בין לאומי כמובן אבל נראה לי מנוהל על ידי אמריקאים בלבד (אם אני לא טועה) והוא מרכז שם את כל הIPים והשמות שתמורגמים לIPים של כל האתרים שקיימים.

פורסם

זה לא ממש אירגון

בכל ספק אינטרנט יש שרת dns

שמחזיק טבלה עם כל ההכתובות והip המתאים, וזו גם הסיבה שכאשר אתה מתאים ip או כתובת לdomain שקנית לוקח כמה זמן להתעדכן, משהו כמו 24 שעות, כי יש צורך לעדכן את כל הטבלאות, וגם לפעמים קורה שאצל מישהו האתר כבר עובד ואצל מישהו אחר הוא עדיין לא בגלל ששרת הdns של הספק שלו לא התעדכן עדיין.

הממ... יכולים להיות אי דיוקים במה שאמרתי כי אני בור בכל הנוגע לקקי הזה.

פורסם

תשמע קודם כל יכול להיות שהמידע DNS במחשב שלך פשוט לא מעודכן והוא לא טורח לשאול DNS חיצוני תשתמש בפקודה IPconfig /FlushDns

פורסם
  • מחבר

תשמע קודם כל יכול להיות שהמידע DNS במחשב שלך פשוט לא מעודכן והוא לא טורח לשאול DNS חיצוני תשתמש בפקודה IPconfig /FlushDns

ממתי יש רישומי DNS במחשב האישי?

חברה אני יודע את כל הקטע עם הDNS, פשוט רציתי לשאול אולי יש איזה מאגר שלשם מגיעים העידכונים ראשונים, ואפשר להכנס לאתר לפי כתובת הIP שלו עוד ללפני ששרתי הDNS של הספקית שלי עודכנו?

פורסם

אולי תגיד את הכתובת של האתר ומי שמצליח להכנס יתן לך את האייפי?

פורסם

יש רישומי DNS של האתרים שנכנסת אליהם בחיבור הנוכחי עקרונית ניתוק וחיבור מחדש אמור למחוק אותם אבל כמו כל דבר אחר במייקרוסופט זה לא תמיד עובד אז תשתמש בפקודה שהבאתי

מעבר לזה הרישומי DNS של הספקית הם עוברים סינכרוניזציה וחוץ מזה הם לא מחזיקים את כל האתרים רק חלק קטן ובשביל הרוב הם מפנים אותך לשרתים אחרים

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר לא עזר, ונראה לי שזה לא רק אצלי בכל"מ הכתובת של האתר היא: www.phpbb.com

פורסם

דווקא לי האתר עובד ...

פורסם

סליחה על העיכוב אבל "איבדתי" את הת'רד הזה חיפשתי ברשתות ואינטרנט מהיר ולא מצאתי בכל מקרה הכתובת היא 66.238.77.11

פעם הבאה תעשה לעצמך טובה ותכתוב בפורום הנכון

נ.ב. SMSM אם כבר בדקת שהאתר עובד יכולת לתת לו כתובת IP במקום סתם לאמר לבן-אדם "נה-נה-נה אצלי זה עובד ואצלך לא" :funn:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים