פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים היי, לאחרונה רכשתי מסך LCD 20" ואני משתמש ברזולוציה של 1680*1050. כשאני גולש באינטרנט אקספלורר כל האותיות פשוט קטנות לי מדי ואני לא מצליח לקרוא ממרחק סביר כמו מקודם. איך מגדילים את הפונט בלי לפגוע ברזולוציה? כמו כן ניסיתי להגדיל את הפונט באמצעות לחיצה באקספלורר על הצג--> גודל טקסט ושינוי הגודל ל'הכי גדול' אך זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי את כל השיטות של ההגדלה באמצעות Ctrl+ וכו' אך זה לא עזר כי אז כל האתר מתבלגן והכל ביחד גדל. לכן, אני מעוניין בפתרון שנותן מענה רק להגדלת הפונט ולא יותר. תודה!
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אם אתה גולש בפיירפוקס, אז בתפריט VIEW > ZOOM תבדוק שלא מסומן V על ZOOM TEXT ONLYואז כשתעשה זום ותגדיל את הדף הכל יהיה באותה פרופורציה ולא יהיה לך בלאגן בדף.ב IE (לפחות בגירסה 7) זה נעשה אוטומטית אני חושב.חוץ מזה אתה יכול להגיד את הפונטים מחשב אם תלחץ כפתור ימני על שולחן העבודה, PROPERTIESלשונית SETTINGS ובחירה ב ADVANCEDוב DPI SETTINGS תבחר HIGH או כמה שבא לך (צריך לעשות ריסטרט למחשב כדי לראות תוצאות)
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים 1. לחיצה עם כפתור ימני על שולחן העבודה2. בחר מאפיינים.3. כרטיסיית appearance4. תשנה את font size
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.