עבור לתוכן

First Person Shooters יוצאים מהקופסא.

Featured Replies

פורסם

Battle field ו Call of duty יוצאים מהקופסא, הClan הכי גדול במזה"ת מזמין אותך להיכנס לשרת הכי חי בישראל.

תמיד חיפשת את המשחק הכי מציאותי, עם הגרפיקה הכי טובה? לא עוד. אסקדרון מזמינה אותך לבוא ולשחק בקנה מידה של 1:1 וגרפיקה מהחיים.

בוא להיצטרף לקבוצת האירסופט הכי גדולה בישראל.

בוא להשתמש בכלים שמדמים את כלי הנשק המישחקיים בצורה הכי טובה שיש.

בוא להיתאמן בזירת הבית ולהילחם בזירות שונות ברחבי הארץ נגד קבוצות נוספות.

unclesamwantsyou22dw7.jpg

ההזמנה פתוחה לשחקנים עצמאיים בני 21 ומעלה המעוניינים להשתתף בפעילות פיזית בימי שישי ומדי פעם בשבתות הפנויות שלהם, תנאי הקבלה הם על בסיס התאמה אישית והתחברות לשאר חברי הקבוצה, אנחנו לא מפלים על רקע דת, גזע, צבע או מין.

מה זה אירסופט? http://en.wikipedia.org/wiki/Airsoft

אתר הבית של הקבוצה www.eskadron-il.com

קישור לעמוד התמונות של הקבוצה http://s242.photobucket.com/albums/ff122/eskadron_israel/

לפרטים נוספים, נא לפנות לקפטן הקבוצה

אסף - 0526064666

נא להתקשר בשעות הגיוניות.

מודרטורים יקרים, אם ההודעה הזאת נמצאת לא שייכת, לא מתאימה, או בעייתית מסיבה כלשהיא, אנא פנו אליי לפני הסרה ע"מ שאוכל לתקן דברים בעייתים.

אין בכוונתי לייצר פרובוקציות רק לקדם תחום ספורט חדש בישראל.

בתודה מראש

עומר

פורסם

שלום לך

אתה רוצה להפוך את המשחק לפופולארי בישראל למה להביא לינק עם הסבר על המשחק באנגלית?

שאלה נוספת האם יש קשר בין השירות הצבאי שעשיתי לבין המשחק?

אני חיפאי/אזור השרון (הורים גרושים), מאיזה אזורים ביאם לשחק שם? באיזה גילאים?

פורסם

מאיזור אשדוד גם מתאים?

פורסם

הייתי מעוניין לנסות, יש לי נסיון לא מקצועי בפיינטבול. אני די טוב.

אני אף פעם לא ניסיתי איירסופט, בגלל שנורא קל לזייף אי פגיעה, אז אתה חייב שחקנים שאתה מכיר ויש להם כבוד לחוקים. האמת בגלל שהאנרגיה של הקליע כל כך נמוכה, שחקן שנפגע עלול לא להרגיש אפילו שנפגע.

מיותר לציין שאין לי כלי איירסופט. אני גר בקריות, אבל יש לי רכב, אז מרחק לא אמור להיות בעיה (בגבול ההיגיון).

פורסם
  • מחבר

דניפרי - קישרתי ללינק עם ההסבר הכי ממצה, מה גם שלא קיים הערך בעברית.

בשירות הצבאי שלי הייתי בתותחנים, לא ממש ישים לאירסופט, לרוב אין שום קשר בין השירות הצבאי לאירסופט, יש בתחום אנשים מכל המקצועות הצבאיים.

הקבוצה שלנו פועלת באזור המרכז - ת"א ושלוחותיה, בקבוצה יש חברים מת"א, חולון, ראשל"צ, פתח תקווה, כפ"ס, הוד השרון ואפילו פרדס חנה \ כרכור.

אזור האימון המרכזי הוא בת"א ומדי פעם ברעננה.

טווח הגילאים של חברי הקבוצה הוא 20-21 עד 40 בערך. לרוב הקבוצה שלנו לא מקבלת אנשים מתחת לגיל 20, למרות שאנחנו מוכנים לנסות, מתחת לגיל 18 יש בעייה חוקית.

צפריר - בהתאם למה שרשמתי לדניפרי, הקבוצה מרוכזת במרכז, אם תרצה אשמח להפנות אותך לקבוצות קרובות יותר למקום מגורייך בה"פ.

ממזר בעל זין גדול - נכון, המשחק מבוסס הרבה על אמון בין השחקנים בנושא הפגיעות, אבל למעט מקרים מיוחדים, אתה לרוב תרגיש או תשמע את הפגיעה.

כמו שציינתי קודם, אנחנו מאזור המרכז, ידוע לי רק על קבוצה אחת באזור הקריות אולם היא של חברה צעירים.

מידע נוסף ניתן לקבל גם בה"פ.

עומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים