עבור לתוכן

מבקש המלצה בבחירת נייד לסטודנט בתקציב של כ 4000 שח.

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד בעיקר ללימודים, לא גרפיקה מטורפת. כרגע, עד כמה שידוע לי זה יהיה יותר בתוכנות כמו C. אני מאמין שיהיו פתוחות במקביל מס' תוכנות כמו וורד, C, ACROBAT, אקספלורר ואי מיול. עדיף שהמחשב לא יראה סימני מאמץ במצב הזה. בנוסף בזמן החופשי יהיו מיועד למוזיקה, צפיה בסרטים (לא חובה יציאת HD), פוטושופ וקצת משחקים בינוניים(לא קריטי).

עדיפות שהמחשב לא ישקול יותר מ 2.5 קילו, כדי שלא יהיה קשה מידי להסחב איתו בלימודים.

כמובן חשוב שיהיה בו את כל הדברים הבסיסיים, שנראה לי שבאים היום בכל נייד, חיבור WI FI, צורב DVD ובלוטוט'.. יש עוד משהו חשוב שאולי שכחתי כרגע?!

עדיפות לכרטיס מסך נפרד וזיכרון של 2 גיגה לפחות. גודל הדיסק הקשיח לא קריטי, גם 120 גיגה יספיק כרגע.

מצאתי מחשב שלASUS דגם 220DRZ99SR - כרטיס המסך נפרד, משקל של פחות מ 2.5 קילו ונכנס בתקציב.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=22121

הבעיה היא שבאתר של ASUS לא הצלחתי למצוא מידע עליו. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל? איך הסוללה שלו? האם הוא מתחמם?

איך בכלל המחשבים של ASUS?

אשמח להמלצות נוספות בתקציב שלי.

תודה, אנטון.

פורסם

ה-Z99 הוא מחשב במיתוג שמיועד בעיקר לשוק הסיני, ככל הנראה מדובר בגרסא כלשהי של סדרת ה-A8. זו הסיבה שאתה לא מוצא עליו הרבה מידע - הוא לא נמכר בארצות דוברות אנגלית בדר"כ.

http://cn.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=Z99

חיי הסוללה שלו, בהנחה שהם דומים לאלו של דגמי ה-A8 (ולאלו של רוב מחשבי Asus ) יהיו נמוכים מהממוצע, העובדה שהוא מכיל כרטיס מסך נפרד כמובן רק תפגע בחיי הסוללה עוד יותר, אם חיי סוללה חשובים לך כדאי שתשקול את עניין המשחקים ותחליט מה יותר משמעותי כי בתקציב כזה לא ניתן לקבל כרטיס מסך היברידי. בתחום החימום לא צריכה להיות בעיה יוצאת דופן.

סה"כ בשביל הדרישות והתקציב שלך זו בחירה מתאימה. אין הרבה מחשבי 14.1" עם כרטיסי מסך ברמה כזו שזמינים ב-4000 ש"ח (למיטב זכרוני גם ה-Z99 עולה על 4000 ש"ח אבל אני מניחה שמצאת דיל עליו).

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור, אבל את הקורס שלי בסינית אני מתכוון לקחת רק בסמסטר הזה.

בינתיים המחיר של האסוס הוא 4300, אבל יש כוונה לעשות רכישה של כמה מחשבים ואולי גם תהיה הנחת סטודנט, אז אני מאמין שנסתדר.

העובדה שהמוצר משווק לשוק הסיני אמורה להרתיע אותי?

נגיד ואני אוותר על הכרטיס מסך הנפרד, איזה מחשבים מומלצים קיימים במחיר הזה, במשקל הזה?

פורסם

לא, העובדה שהמיתוג כאן הוא לשוק הסיני היא חסרת משמעות למיטב ידיעתי.

במחיר הזה ללא כרטיס מסך ברמה כזו אתה יכול להסתכל על ה-LG R405 , HP dv2xxx או האסוס A8 למיניהם ב-14.1". המחשבים האלו דומים באיכותם ל-Z99 והיתרון שלהם יהיה בעיקר בחיי סוללה יותר טובים (עקב ירידה בכרטיס המסך) ופחות חום.

אם אתה מוותר על המשחקים אז אתה יכול גם לשקול משהו כמו ה-Gigabyte W348M ב-13.3" שנותן ניידות קצת יותר גבוהה (שוב, חיי סוללה לא מדהימים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים