עבור לתוכן

מסך 27 - 32" למטרת מחשב+טלוויזיה, תקציב - 3,000 ש"ח - עודכן!

Featured Replies

פורסם

שלום... אני חושב לקנות מסך LCD שישמש אותי עם למחשב וגם כטלוויזיה...

רציתי לשאול אם זה אפשרי ואם כן איזה מסך אתם מציעים עד 3,000 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג

תודה רבה ^^

פורסם

יתקנו אותי אם אני טועה,אבל המסך המשתלם ביותר כרגע הוא הדל 2709 שעולה כ3600 ש"ח,FULL HD מלא,ועוד שאר יתרונות שאתה יכול לקרוא בביקורות מעמיקות בPRAD וכדו'.

אם אתה לא משחק במשחקי רשת מהירים,אז ניתן להתעלם מהחסרון הבולט ביותר הזה שלו.

פורסם

בשביל מסכים בסדר גודל כזה הייתי משקיע יותר מ-3K .

מפני שכל המסכים של 32 שאתה רואה היום בשוק המשמשים לטלויזיות ולמחשב הינם ברזולציה של 768*1366 ואפילו תמצא אותם במחירים של 2K+

אבל הם לא שווים מפני שהרזולציה היא קטנה מדי ולא תהנה משימוש במחשב כי הכל יהיה גדול ומפוקסל... לכן הם מתאימות רק לטלויזיה.

מאידך גיסא,

אם תוכל להשקיע יותר מ- 3K אז תוכל לרכוש מסך טלויזיה מהדור החדש של סמסונג מסדרה A550 או A650 בגודל 32". שטלויזיות אלה הם בעלי רזולוציה של 1920*1080 ואז אתה נהנה מכל העולמות: גם מסך מחשב חד ומדויק, שטח עבודה ענקי, וגם טלויזיה FULL HD מעולה בעל פאנל איכותי(ולא TN), וגם 32" של אושר.

שווה להשקיע מחשבה בעניין, בהצלחה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני יודע שזאת הקפצה ממזמן אבל אני חזרתי לנושא של לקנות מסך LCD שישמש אותי גם למחשב וגם כטלוויזיה...

רציתי לשאול איזה מסכים עד 3000 ש"ח בערך שאפשר להישתמש איתם כמסך מחשב(כלומר רזולוציה נורמאלית שאפשר לקרוא טוב ולמשחקים) אפשר להשיג??.. הרעיון הוא 32" אבל הבנתי שאין מסך כזה במחיר כזה... אז איזה כן יש??..

תודה רבה ^^

פורסם
  • מחבר

הקפצה... אם אפשר עוד חוות דעת בבקשה בבקשה זה מאד חשוב לי כי אולי אני ביום ראשון אלך לראות מסכים...

תודה

פורסם

אני לא ממליץ להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב לשימושים שהם לא משחקים או סרטים מהסיבות שהוזכרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים