עבור לתוכן

ביטורנט, עזרה בסידור הגדרות.

Featured Replies

פורסם

אחרי המלצות של חברים החלטתי לעבור לביטורנט, כי כשיש סידרים טובים מהירות ההורדה עדיפה.

יש לי רשת חוטית ביתית עם ראוטר של LEVELONE, ואני לא ממש מבין בסידור ההגדרות, ולא מצאתי מדריך לUTORRENT.

אם זה משנה בעבר השתמשתי באימיול וב012 פתחו לי פורטים, אפשר להשתמש בהם ? קראתי איפשהו שצריך פורט שמספרו גדול מ10000, זה באמת משנה ?

תודה לעוזרים.

פורסם

צריך לעשות port forwarding בנתב לפורט שנמצא בשימוש של הביטרונט ולכבות את שרת ה- DHCP של הראוטר - לעבור לעבודה עם כתובות IP סטטיות.

לא צריך לשנות את הפורט שרשום לך בביטרונט לאחר ההתקנה של התוכנה.

אם אתה עושה בדיקת פורט בביטורנט מה הוא רושם לך ?

כך עושים את הבדיקה: OPTIONS, תבחר SPEED GUIDE, תלחץ על test if port is forwarded properly

פורסם

בגדול מה שאתה צריך זה PORT FORWARDING

דבר ראשון תן למחשב שלך כתובת שלא תשתנה (אפשר ורצוי אף לעשות זאת ב-DHCP אשר בנתב פשוט תכוון את כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת המדובר לכתובת IP קבועה - הכוונה היא כתובת IP בתוך הפרימיטר של הנתב)

דבר שני תפנה את הפורטים של UTORRENT למחשב אותו הגדרת - התהליך מוסבר גם פה

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/LevelOne/WBR-3405TX/Utorrent.htm

אל תדאג ההליך לא נורא כל כך - לפני שאתה מתחיל תגבה את הגדרות הנתב (תסתכל בלשונית TOOLBOX יש שם אפשרות לייצא את כל הגדות הנתב לקובץ בינארי)

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

צריך לעשות port forwarding בנתב לפורט שנמצא בשימוש של הביטרונט ולכבות את שרת ה- DHCP של הראוטר - לעבור לעבודה עם כתובות IP סטטיות.

לא צריך לשנות את הפורט שרשום לך בביטרונט לאחר ההתקנה של התוכנה.

אם אתה עושה בדיקת פורט בביטורנט מה הוא רושם לך ?

כך עושים את הבדיקה: OPTIONS, תבחר SPEED GUIDE, תלחץ על test if port is forwarded properly

נתתי לו שני פורטים ש012 נתנו לי ואחד מהם הוא רשם לי OK, האם להשתמש בו ?

בגדול מה שאתה צריך זה PORT FORWARDING

דבר ראשון תן למחשב שלך כתובת שלא תשתנה (אפשר ורצוי אף לעשות זאת ב-DHCP אשר בנתב פשוט תכוון את כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת המדובר לכתובת IP קבועה - הכוונה היא כתובת IP בתוך הפרימיטר של הנתב)

דבר שני תפנה את הפורטים של UTORRENT למחשב אותו הגדרת - התהליך מוסבר גם פה

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/LevelOne/WBR-3405TX/Utorrent.htm

אל תדאג ההליך לא נורא כל כך - לפני שאתה מתחיל תגבה את הגדרות הנתב (תסתכל בלשונית TOOLBOX יש שם אפשרות לייצא את כל הגדות הנתב לקובץ בינארי)

כל טוב,

גבריאל

מה זה DHCP ואיך אני נותן למחשב אייפי קבוע ?

אגב אם המחשב מחובר ברשת זה לא אומר שכבר יש לו אייפי שלא משתנה ? כי אני לא מתנתק או מתחבר מהאינטרנט, הוא תמיד מחובר (המודם במחשב אחר).

אני מעדיף שלא להתעסק עם הראוטר יותר מדי כדי לא לדפוק כלום, התהליך בטוח ?

אגב אם המהירות שכביכול הם נותנים לי היא 2.5 מגה מה לסמן בקונקטינג טייפ ?

פורסם

אני לא יודע מה זה הפורטים ש- 012 נתנו לך בגלל זה המלצתי לא לשנות את הפורט שרשום בביטרונט.

במידה ואתה מקבל OK בבדיקה אז לא צריך לעשות PORT FORWARDING ולא צריך לכבות את ה- DHCP

DHCP - תכונה של הראוטר שמאפשרת לראוטר להקצות אוטומטית כתובות IP למחשבים שמחוברים אליו, זאת כמובן בתחום כתובות שאתה קובע.

ישנה הפרדה בין הרשת הפנימית שלך שכוללת את הראוטר והמחשבים שמחוברים אליו לבין הרשת החיצונית שזה האינטרנט.

בכל פעם שאתה מתחבר לאינטרטנט ספק שרותי האינטרטנט מקצה לך כתובת IP חדשה. לעומת זאת יש את הרשת הפנימית שלך שבה אתה יכול לבחור כתובות IP כרצונך או שלהפעיל את פונקציית ה- DHCP בראוטר ואז הוא ידאג להקצות כתובות IP פנימיות.

פורסם

אני מעדיף שלא להתעסק עם הראוטר יותר מדי כדי לא לדפוק כלום, התהליך בטוח ?

התהליך די בטוח - ואם בכלל תגבה את ההגדרות לפני שאתה מתחיל (יש אופציה בנתב - שלח את הדגם ואפנה אותך בדיוק למקום) אז אין לך מה לדאוג

ישנו כפתור RESET לנתב אם פקששת - ואז תעשה RESTORE מהקובץ שגיבית מאוד פשוט ולא מתוסבך

או כמו שאמר FDR

Only Thing We Have to Fear Is Fear Itself

כל טוב

גבריאל

פורסם
  • מחבר

זה ממש מעצבן, הפורט שלי (4672) פתוח (הביטורנט הראה OK) ותראו את הביצועים

http://img407.imageshack.us/img407/8830/aszs7.jpg

וזה לא שאין סידרס.

כל הזמן זה מחכה בתור, כשאני בוחר בפורס דאונלודינג זה מוריד אבל לא עובר את ה30 במקרה הטוב.

אתמול בלילה כנראה לכמה דק' ספורות ההורדה השלישית הורידה על 180, אחרי זה ראיתי שהיא ירדה לטווח של 80-110 והיום היא הורידה על 20 בהכרחה.

תודה לעוזרים.

פורסם

זה נחשב מעט seeds.

מצחיק שבתמונה הראשונה לא מחקת את שמות הקבצים ובשניה כן - שלא נראה שאתה מוריד משחקים פיראטיים.

פורסם
  • מחבר

זה נחשב מעט seeds.

כמה בערך נחשב מספר ממוצע של seeds בשביל הורדה ?

פורסם

עצה ראשונה - תשנה את הפורט - אם אני לא טועה הפורט הזה משמש EMULE ויש לא מעט ספקים שחוסמים התעבורה על פורט זה בכדי

להקשות על משתפי קבצים למיניהם (מה לעשות החיים קשים)

עצה שניה - אל תוריד קבצים עם פחות מ-150 SEEDS ותסתכל מאיפה שאתה מוריד אם מצבו של הטורנט תקין

עצה שלישית וידידותית - שמתי לב שציטת את דברי בחתימתך - תן קרדיט - כי פי (או אצבעותי במקרה דנן) אינן מפיקות מרגליות בחינם :)

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

עצה ראשונה - תשנה את הפורט - אם אני לא טועה הפורט הזה משמש EMULE ויש לא מעט ספקים שחוסמים התעבורה על פורט זה בכדי

להקשות על משתפי קבצים למיניהם (מה לעשות החיים קשים)

עצה שניה - אל תוריד קבצים עם פחות מ-150 SEEDS ותסתכל מאיפה שאתה מוריד אם מצבו של הטורנט תקין

עצה שלישית וידידותית - שמתי לב שציטת את דברי בחתימתך - תן קרדיט - כי פי (או אצבעותי במקרה דנן) אינן מפיקות מרגליות בחינם :)

כל טוב,

גבריאל

שיניתי את הפורט (וגם אותו פתחתי דרך 012) בערך בשעה עשרה ל4, עכשיו חזרתי הביתה וראיתי שהמהירויות עדיין נמוכות.

פורסם

אתה רוצה שאפנה אותך לאיזה טורנט תקין כדי שתבדוק?

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה שאפנה אותך לאיזה טורנט תקין כדי שתבדוק?

אשמח, תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים