עבור לתוכן

יש למישהו רעיון מה לעשות? (תיקון מוצר שהתקלקל)

Featured Replies

פורסם

רכשתי לצורכי אבטחה מכשיר PV 800 במיטב כספי (3,000 ש"ח - כל הכסף שהיה לי)

המכשיר התקלקל, איבדתי את החשבונית מס

החברה שמכרה לי את זה מוכנה לתקן בתנאי הבא:

הם צריכים לשלוח את זה למעבדה ולא יודעים כמה יעלה התיקון, אם אני יסכים הם יחייבו אותי בכמה שב

אני לא מצליח להגיע ליצרן של זה והם מיבאים את זה באופן פרטי (כמה שהבנתי כרגע). כרגע המכשיר מושבט = הלכו 3,000 ש"ח.

לטענתם הם לא מוצאים במחשב שלהם חשבונית שרכשתי את זה.. אבל לצערי גיליתי בדרך הקשה שכל עוד האנשים שם חיים הם יחפשו את מי לרמות

אין לי כסף לעורך דין

יש לכם רעיון איך אפשר לתקן את זה? הלכתי לשתי אלקטרונאים פרטיים אחד אמר לי תחכה שבוע אני מזמין חלקים חיכיתי חודש ולא הגיעו שום חלקים

השני אמר לי זה כנראה יחידה אחת ואי אפשר להזמין חלקים צריך לתקן את כל היחידה ולנסות למצוא מי הספק של זה

הבעיה שאני לא מצליח למצוא שום מידע על זה

פורסם

אם קנית עם כרטיס אשראי אז יש לך הוכחת רכישה.

פורסם
  • מחבר

לא קניתי בכרטיס אשראי

יש הקלטות קוליות וחשבונית אבל מסובך מאוד בזמן הקרוב להגיע לזה (אפשרי אם ממש רוצים, אבל אם זה עיניין של כמה מאות שקלים וגמרנו אני מעדיך שמישהו יתקן את זה בתשלום)

חוץ מזה שמניסיון איתם גם שהם מתקנים זה לא חוזר תקין אלה לפעמים רק יותר בעייתי, הקשר היחיד שלי עם החנות יהיה אחרי שאני ימצא את החשבונית והקלטות דרך בית משפט לתביעות קטנות. אבל כרגע אני צריך להתקדם ומניסיון איתם הם רק מעקבים אותי ועושים צרות גם שיש חשבוניות.

לכן האופציה המועדפת היא תיקן אצל גורם שלישי, רק לא הבנתי אפילו מי מייצר את זה בשביל לנסות ליצור איתם קשר ולהתקדם אלא

פורסם

במידה ורכשת דרך האינטרנט אתה אמור לקבל חשבונית אל כתובת האימייל שלך. בכל מקרה זה נשמע לי תמוה/מסריח שהם לא שומרים במערכת שלהם תיעוד עסקאות, אני למשל שלחתי לתיקון מחשב אצל חנות כלשהי והם בכלל לא ביקשו ממני את הקבלה ואמרו שהכל מופיע במחשב שלהם.

אני ממליץ בחום להתייעץ עם אחד מארגוני הצרכנים לגבי נושא תיקון המכשיר שלך, אני לא בטוח שזה חוקי שיחייבו אותך על תיקון של המכשיר בכל סכום שהוא ללא הסבר מפורט אחרי בדיקת המעבדה. הרי ברור לך שאם אתה מאשר להם לתקן את המכשיר אתה בידיים שלהם והם יכולים לגבות ממך כמה אלפי שקלים.

פורסם

אני חושב שאם תתלונן עלייהם במשטרה ותצליח לגרום למשטרה שרק''תרחרח'' שמה..

הם יזכרו ויממשו את האחריות במידה ויש ...!

פורסם
  • מחבר

אין למשטרה מה לרחרח שם

הרי זה מובן מאליו שהחשבונית במחשב שלהם כי הם הדפיסו לי ונתנו לי העתק

פשוטו יותר נוח להם להגיד אין לך חשבונית אתה לא יכול לקבל תיקון אצלנו

ואז הם באו כביכול הם עושים לי טובה - תשלח את המכשיר, אנחנו נדאג לתקן אותו (בתנאים שכתבתי.. ) אבל מכיוון שאין לך את החשבונית זה לא במסגרת האחריות ואתה תשלם על זה מכספך כמה שייחיבו אותנו..

אני יתייעץ עם האירגון הזה נקווה שיצא מזה משהו

http://www.emun.org/ptrust/wc.dll?ptweb~homewc

עריכה:

אם אני עד שהם מכרו לי מוצר ואין להם חשבונית זה משהו שהמשטרה תחקור נכון?

השאלה איך אני ידע שהם נתנו חשבונית למשטרה (ובטוח יש להם את החשבונית)

דבר נוסף אם אני רוצה להתנקם בהם (מאוד רוצה) אז אני לא יודע אם כדי לי לקבל תיקון אצלהם, כי אפשר לתקן X ולעשות ש-Y יתקלקל עוד שנה. נראה לי שצריך לחפש דרך של קודם תיקון אחר כך נקמה. בנתיים אני עושה פירסומת בשביל הכיף אבל הם לא יודעים מזה.

אני את השימוש שלי במכשיר גמרתי כמה שזה נראה כרגע, אבל עדיין 3,000 ש"ח לפחות שיעבוד

הם אפילו לא מסכימים לספר לי אצל מי הם קנו את זה או מי היצרן

פורסם

זה לא עניין למשטרה אלא למס הכנסה (העלמת חשבוניות כדי להתחמק מתשלום מס או יצירת חשבוניות פיקטיביות).

פורסם
  • מחבר

או מעולה

אני יקליט אותם שהם לא מוצאים את החשבונית שלי ונלך להלשין

אחרי שעושים להם חקירה והם כמובן כבר לא יעלימו את החשבונית יותר, איך אני מתקדם?

(איך אני ידע שהם פתאום מצאו את החשבונית? הם יספרו למס הכנסה לא לי)

ואיך נדע לקשר את החשבונית אליי?-

(אם הם רושמים את החשבונית ומדווחים על הקנייה רק לא רושמים שאני זה שקניתי אצלהם האם זאת גם עבירה על החוק?)

פורסם

תשמע אל תיקח ממני רעיונות ..........

אבל אם משטרה לא עובד.........

אני הייתי נכנס להם לחנות תופס את האחראי שמה ותמחיל לעשות קרחנותת

ולא היו מתקנים לי שישי לי אחריות אני הייתי מזיין שמה מישהו...

והם היו מתקנים בסוף

אומנם עלה לי כמה פעמים במעצרים ואפילו בית סוהר

אבל לפעמים צריך לעשות מה שצריך לעשות .............................!

פורסם
  • מחבר

חחחחח יה מצחיקול

בן כמה אתה בכלל?

תשאיר אי סי קיו אני רוצה לשאול אותך משהו

פורסם

חח אני בן 21 תיכף

הנה האיסייקו

198825288

ויש בצד את המספר למקרה שלא שמת לב :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים