פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים קניתי מצלמת וידאו של JVC GR-D820EK. ובנוסף קניתי כרטיס FIREWIRE על מנת שאוכל להעביר את מה שאני מצלם למחשב. חברתי את הכרטיס FIREWIRE למחשב, זיהה אותו והתקין דרייבר. בנוסף חברתי בכבל FIREWIRE למחשב ויציאה שניה למצלמה והדלקתי וכלום לא קורה. אני עובד עם התוכנה שקבלתי Studio 10 QuickStart, והוא לא מצליח לזהות או ל"משוך" וידאו מהמצלמה. וגם כשאני מחבר אותה למחשב כלום לא קורה. הנה תמונת מסך כשאני פותח את התוכנה היא אומרת לי את זה: מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה? מה השלבים פתחתי את התוכנה לעריכת הוידאו, חיברתי את הכבל DV למצלמה ו FW לכרטיס. וכלום לא קורה, אז מה בעיה? תודה רבה וחג שמח
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תנה להעביר את המצלמה למצב צילום וplay וכו' בכל מקרה בתור עורך מתחיל אני ממליץ לך לעבור לpinaccle 12 ושתתקדם לadobe premier pro
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים תבדוק ככהחבר את המצלמה ( כבויה ) למחשב וכרטיס פיירתדליק (המחשב מזהה את המצלמה? אם לא אז אולי הכרטיס פייר לא מוחבר טובאם כן אז בעיה בתוכנת לכידה)אם הפינקל ממשיך לא לזהות פשוט תלכוד במוסי מייקר במוד microsoft dv aviואחכ תערוך בפינקלסרטון הסבר ללכידה במובי מייקרhttp://vdo4.com/dv/movie/lk/lk.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.