עבור לתוכן

סינג'רו אותי ואני צריך את עזרתכם הדחופה!

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז סינג'רו אותי (אפשר להגיד) ואני צריך להכין ליום שישי בבוקר מצגת על הכיתה שלי.

מה שאני בעצם רוצה זה להעביר את המצגת, בתור סירטון, לוידאו (יענו להקליט מהמחשב לוידאו ואת זה אני יודע לעשות ככה שאין בעיה...).

הבעיה היא שאין לי שום נסיון קודם בהכנת מצגות!!

אני לא יוע כמה תמונות יהיו, אני מעריך שבסביבות ה 50.

בנוסף אני רוצה שברקע תהיה מוסיקה שאני אבחר.

ומדי פעם לפעם לכתוב הערות שלי בתוך המצגת (יענו סיפור קטן על התמונה, או שמות של האנשים שמופיעים וכו').

אז לסיכום: אני צריך תוכנה שאני אכניס לה תמונות וקבצי סאונד והיא תהפוך לי אותה למצגת, שלאחריה אני אקליט את המצגת בתור סירטון לתוך קלטת וידאו.

מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה מאוד דחוף ואני צריך לסיים את זה מהר!

נ.ב

רצוי שהתוכנה תהיה פשוטה.. ;)

פורסם

תגיד מה אף פעם לא שמעת על התכונה הזאת שבאה בחבילה של האופיס שקוראים לה Microsoft PowerPoint? :-\

פורסם

פאוור פוינט יעשה את העבודה, או שתחפש תוכנת מצגות. אם אתה רוצה להשקיע אז תעשה עם תוכנת עריכת ווידאו אבל זה יקח יותר זמן ועבודה.

בסוף תקליט הכל לווידאו עם הVIDEO OUT

פורסם
  • מחבר

תגיד מה אף פעם לא שמעת על התכונה הזאת שבאה בחבילה של האופיס שקוראים לה Microsoft PowerPoint? :-\

ברור ששמעתי, אבל כמו שאמרתי (או שלא) אין לי שום נסיון קודם!

ואני בטוח במאה אחוז שחייבות להיות תוכנות קטנות כאלה של כמה מגהבטייטים שאתה פשוט מכניס תמונה וסאונד וזה עושה את העבודה (אבל אני לא מוצא)..

אני לא רוצה להתעסק עם פאוור פוינט כי אני מניח שהיא גדולה כבדה ומסורבלת (לפחות ביחס לתוכנות קטנות, שכמו שאמרתי כמעט בטוח שיש אותן איפשהוא רק שאני לא מוצא..).

פורסם

ברור ששמעתי, אבל כמו שאמרתי (או שלא) אין לי שום נסיון קודם!

ואני בטוח במאה אחוז שחייבות להיות תוכנות קטנות כאלה של כמה מגהבטייטים שאתה פשוט מכניס תמונה וסאונד וזה עושה את העבודה (אבל אני לא מוצא)..

אני לא רוצה להתעסק עם פאוור פוינט כי אני מניח שהיא גדולה כבדה ומסורבלת (לפחות ביחס לתוכנות קטנות, שכמו שאמרתי כמעט בטוח שיש אותן איפשהוא רק שאני לא מוצא..).

:eek2:

אף פעם לא השתמשת בתוכנה?

אתה לא מכיר את הפשטות שלה???

פורסם
  • מחבר

:eek2:

אף פעם לא השתמשת בתוכנה?

אתה לא מכיר את הפשטות שלה???

חחחח לא... :)

היא ממש פשוטה?

פורסם

כן, למתכנת C!!! ;)

היא הכי פשוטה שאפשר אבל זה עדיין לא נחשב פשוט, ללא ניסיון קודם זו בעיה לעשות מצגת, מה אני יגיד לך? אני ממש לא יודע מה לייעץ לך את בברוך ;) ;)

פורסם

אתה יכול להשתמש גם ב Windows Movie maker 2.

פורסם

תחרוש על PowerPoint לאחר כמה שעות כבר תתחיל להבין את העקרון שם, זאת תוכנה ממש קלה (למתכנת C ;D)

חח לא באמת זאת תכנה קלה ולאחר כמה שעות של לנסות\לטעות\להצליח כבר תבין, היא בערך כמו וורד ובוורד אני בטוח השתמשת..

אין לך ברירה אז יאללה לעבודה !! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים