פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים שאני מעלה בדף טעינה של וינדוס XP שמדליקים את המשחב הוא נשאר בו יחסית הרבה זמן המחשב חדש ואני לא מבין למה זה טוען הרבה זמן ולא רץ ?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אני לא ממש הבנתי את הבעיה תנסה להיות יותר ברור ויותר פרטני ואם אפשר תפרסם את המפרט שלך זה יכול לעזור.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר הבעיה היא שלוקח לו יחסית הרבה זמן לטעות את המערכת הפעלה עוד בעיה שיש לי זה שאני עושה ריסטרט אז שניה לפני שהוא יוצא מהמערכת הפעלה הוא רושם לי הודעת שגיאה שלא הסקפתי לקרוא את כולה אבל ראיתי " שגיאה אתחול ...DLL.." מישהו מכיר ?מעבד E72002024 זיכרון פנימי MUSHKIN320G הארד דיסק HD3650 כרטיס מסך
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים DLL הוא Dynamic-Link Library,ספריית קישור-דינמי, המימוש של רעיון הספריה המשותפת במערכות חלונות של WINDOWS.בשפה ברורה יותר זה: קובץ שחייב להיות בתיקייה C:\WINDOWS\SYSTEM או ל-SYSTEM32.אם יש קובץ חיוני של WINDOWS שלא נמצא בתיקייה זאת, אז ה-ווינדוס לא יעבוד כסדרו.קבצי ה-DLL משמשים גם למשחקים; אם חסר קוסץ מסוים המשחק לא יעלה כסדרו.סביר להניח שחסר לך קובץ DLL וזה מה שעושה לך את הבלאגן במחשב לפי דעתי תפרמט אל תתעסק עם הקבצים האלה.או שתחכה לקבל עוד תגובות מאנשים שיודעים יותר גם מומלץ.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר קלטתי את ההודעה במלואה "אתחול קובץ DLL. אתחול נכשל מאחר שתחנת החלון כבתה" והודעת השגיא קוראת כאשר אני עושה ריסטרט למחשב אז שניה לפני שהוא יוצא מהחלונות הוא מראה ליאת ההודעת שגיאה ומפעיל מחדש את המשחב מה זה אומר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.