פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים היי אנשים.. אני כרגע עובד עם מסך CRT 19 רזולוציה של 1280-1024 בנוסף, מעל המסך מחשב יש מסך פלזמה 42. אני רוצה בעצם לגלוש\לעבוד על המחשב מהמיטה (סט אלחוטי)הבעיה היא שהפלזמה עובדת ברזולציה רחבה וקטנה משמעותית מהמסך מחשב.אז אם אני עושה EXTEND , קצת בעיה בשבילי, כי אני לא רואה את השורה של ההתחל על הפלזמה, רק על CRT, והוא דיי רחוק ממני.ואם אני עושה CLONE, אז אני רואה את כל ה DESKTOP על הפלזמה, שזה מצויין, אבל זה פועל ברזולוציה של ה CRT שהיא כמובן 1280-1024וזה דיי בלתי אפשרי לקריאה.מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לעבוד במצב של CLONE, אבל שמסך הפלזמה יעבוד ברזולוציה שונה (נמוכה יותר) ממסך ה CRT.יש דרך? תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים זה אפשרי ואתה יכול להגדיר את זה בהגדרות "tv out" או משהו בסגנון של הכרטיס מסך.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר אתה יכול להגיד לי איפה בדיוק ב CATALYST אני יכול לעשות את זה?אני עם ATi X850 XT
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר תודה על הלינק, ועדיין לא הצלחתי להבין איך אני יכול להגדיר רזולוציות שונות לשני המסכים כאשר הם במצב CLONE.והאנגלית שלי דיי בסדר, אני לא חושב שפספסתי משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.