פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים יש לי בעיה באימיול יש לי מחשב חדש והתקנתי אליו אימיול וזה מיתחבר לי רק צהוב עשיתי בדיקה דרך האתר אני לא זוכר איך קוראים לדבר שהבדיקה באתר כתבה לי אבל הוא אמר שמשהוא לא בסדר אצלי וגם הורדתי אימיולים אחרים והם בכלל לא היתחברו לי . ואצל דודים שלי מיתחבר ירוק בבקשה שמישהוא יעזור לי תודה מראש netanel305
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אתה מתחבר דרך נתב?אם כן האם הגדרת הפניית פורטים למחשב שלך בממשק של הנתב?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אם כן האם הגדרת הפניית פורטים למחשב שלך בממשק של הנתב?אתה מחובר בנתב, כלומר אתה מוגבל בNAT שלו.האם ביצעת הפניית פורטים?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים יש למישהו מושג?מה הדגם שלך הנתב שלך? תוכל להיעזר באתר הזה כדי להגדיר את מה שצריך.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים למתאם האלחוטי שלך אין שום משמעות.מה שאנחנו צריכים כדי לעזור לך זה הדגם של הנתב.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים תוכל להיעזר באתר הזה כדי להגדיר את מה שצריך.http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Siemens/SL2-141/eMule.htmואל תשכח להגדיר לפני זה כתובת IP סטאטית למחשב שעליו רץ היישום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.