פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחר (יום חמישי) בשעה 2 וחצי ישנה בגרות בהיסטוריה חלק ב' לכל תלמידי י"א בארץ,בהצלחה לכל הניגשים!
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים גם לי יש בגרות בהסטוריה מחר (י"א), אבל נחשו מה? הייתה לי בגרות גם אתמול (פיזיקה). מי הדפוק במשרד החינוך שקובע תאריכים של בגריות??? :bash: זה היה הורג אותם לעשות את זה ביום ראשון למשל?? מה קרה לזקנות ששומרות עלינו יש משחק בינגו במועדון ביום ראשון?? שונא את משרד החינוך,שונא!!! יאיר.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים ברוך שפטרני מבגרות בהיסטוריה בשנה שעברה והגישני ל2 לימוד פן יסבול עודשנה את הרצל ומרעיו....וספרות זה באמת מעצבן. הבגרות הכי מעצבנת מכל משאני עושה ב3 שנים.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים היום התחלתי ללמוד... נקווה שיהיה בסדר...אני לומד עם חברים כל הלילה... נרגילה,מוזיקה וקצת היסטוריהנוסחא מנצחת
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר על מה אתם מהמרים באיזה תקופות?יאיר.אני מהמר על נאצר בתקופה האחרונה, למרות שלדעתי זה בטוח יופיע במבחן..
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים זה היה הורג אותם לעשות את זה ביום ראשון למשל?? מה קרה לזקנות ששומרות עלינו יש משחק בינגו במועדון ביום ראשון?? :lol: אהבתי... בכל אופן, שיהיה לכם בהצלחה! (הבגרות שלי הייתה שבוע שעבר - כיתה י')
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים רק הערה קטנה מה שיהיה לי ולשאר חברי הפורום היום זה לא בגרות בהיסטוריה, אלא בגרות בידע העם והמדינה.ואני המרתי על העליות ועל צורת הבחירות לשילטון, עיריות וכול הנושא ההוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.