עבור לתוכן

שמעתם על קוד אבולציוני?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מודע לבעייתיות של הנושא, אבל אבולוציה היא תורה במשבר, יש המון מדענים שאין להם

שום קשר לדת שמעידים על זה, החוליה החסרה אגב עדיין חסרה ;) ויש לא מעט פיברוק של ממצאים שמוכיחים

את האבולוציה כביכול.

זה לא סוד שבזמן של דארוון, לא היתה לו בכלל דרך להסתכל על התא ובטח לא בתוכו וללמוד את התהליכים והמרכיבים שלו

מה שהיום כן יש, ובתא יש כל מיני דברים שלא מתאימים כל כך לתורה הזו ואפילו דיי סוטרים אותה...

יש סרט דקומנטארי דיי חדש של שחקן יהודי אמריקאי, שחכתי את שמו כרגע אני אחפש יותר מאוחר ויעלה גם את השם,

הוא אדם שלא מחשיב את עצמו דתי אלא שוחר מדע ואוהב את זה, גם שם יש טיעונים דיי מעניינים, כידאי לראות...

בסופו של דבר גם אבולוציה זו סוג של דת, גם בזה אתה צריך להאמין כי אף אחד לא יודע בדיוק מה קרה שם...

פורסם

קנט הובינד הוא אידיוט בלי שום הסמכה אקדמאית.

הסרט שאתה מדבר עליו הוא expelled של בן סטיין. הביקורות טוענות שהוא גרוע ודמגוגי לחלוטין.

פורסם

תודה :xyxthumbs:

בן סטיין, הסרט אני חושב, שווה צפיה דווקא בגלל הביקורות ובגלל ההמחשות המעניינות שיש שם,

אני מניח שתמיד יהיו ביקורות, בגלל אופי הוויכוח והמשמעויות שלו, אבל בכל אופן חשוב לשפוט לבד...

בנוגע לקנט הובינד, אני לא מכיר אותו אישית ולמרות שאני לא מסכים איתו על הכל אני

חושב שיש לו שם כמה נקודות מעניינות בלי קשר למי הוא ומה הוא...

פורסם

סתם על העניין, אם תלמד מדעי המחשב, בשנה שלישית זה אחד מקורסי הבחירה ( קורס בחירה של תואר שני שניתן לקחת בראשון ).

לפחות בבר-אילן...

פורסם

מוכר אך לא ישים בכל מצב. למעשה ההפך הוא הנכון : יש רק קבוצה קטנה (ויש שיאמרו שולית) של בעיות שיכולות לבוא לפתרונן בעזרת שימוש באלגוריתמים האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים