עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים תקציב 3-4 אלף

Featured Replies

פורסם

שלום! אני לא חדש בפורום ובעולם המחשבים אבל בעולם המחשבים הניידים אני בור מוחלט. כתוצאה מעבודה שלי יש לי סכום צנוע של 4 אלף ש"ח מזומן וברצוני לקנות מחשב נייד טוב ואמין המטרות העיקריות הן גיימינג כבד. משחקים כגון COD4 FC2 STALKER CLEAR SKY וכמובן המשחק המטומטם אך המהנה CRYSIS WARHED .... לא אכפט לי מה יהיה בקריסיס אבל שברוב המשחקים תיהיה אפשרות להריץ על מקסימום הגדרות עםקצב FPS שחיק (כלומר כרטיס מינימום זה 9800 GT ). מעבד דו ליבתי של אינטל אם אפשר (אני סומך עליהם יותר) נפח -120 ג'יגה יספיק לי מסך-החל מ15 עד ל17 אינטש. עכשיו שמתי לב שיש הרבה מאוד מחשבי מותג, האם יש אפשרות לבנות מחשב נייד? אם לא אז לא חשוב לי איזה חברה זה העיקר שהמחשב אמין ומספק את מחירו.

פורסם

אין ניידים שמתאימים למשחקים כבדים, בשום תקציב. ומה שבערך מתאים בדרך כלל כבד ובעל זמן סוללה נמוך ונמכר בפי 2 ויותר מהתקציב שלך

פורסם

אני ממליץ בחום למצוא דרך להתחמק מהמכס בארה"ב ולקנות שם מחשב. זה בערך חצי מחיר שם... בכל מקרה אם אתה רוצה מחשב נייד עם 9800gt sli זה יעלה לך מינימום 1600$ בחול וחמש עשרה אלף בארץ (אין דבר כזה בארץ לניידים). אז בבקשה רבל פרופורציות.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך 9800 GT SLI.....

אוקיי אז איזה מחשב שיניב מקסימום ביצועים ויהיה נגיש בארץ בתקציב הנ"ל אני יכול לקנות?

פורסם

ידיד היקר שוב, מחשב נייד בעקרון אינו מיועד למשחקים ובהחלט לא למשחקים כבדים.

בתקציב הזה תוכל לקנות אחלה של מחשב נייח למשחקים כבדים.

אם עדיין אתה חושק במחשב נייד תצטרך להעלות את התקציב בהרבה יותר בשביל מחשב כזה.

פורסם
  • מחבר

מחשב נייח יש לי.

כמה עולה מחשב נייד עם כרטיס 9600 או HD3670?

כניראה שלא אוכל להוציא יותר מ4000 למחשב נייד.... אז מה האופצייה האופטימאלית לתקציב 4 אלף ואילו ביצועים זה הולך להביא לי? לא חשוב לי ממש חיי סוללה מספיק לי גם 4-5 שעות.... ויש חיה כזאת מחשב עם מסך 15 אינטש וכרטיס מסך 9600M בתקציב הנ"ל?

פורסם

ב4000 שקל אפשר לקנות 15" עם 9400 או 3450, ו3 שעות סוללה במקרה הטוב.

אני אחפש לך כמה דגמים שתראה להשוואה

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3962

פורסם

מחשב נייח יתן לך את מה שאתה רוצה.

המחשב הנייד הכי חזק שתוציא בתקציב הזה וגם עם חריגה של לפחות 500-1000 ש"ח יהיה הacer 5930g.

אבל שוב אל תצפה שעם מחשב נייד תשחק משחקים על הגדרות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

><.......

אני מבואס...

אני מבין שלא אוכל לשחק לא בבית.... ולכל הלאנים שאני הולך אצטרך לקחת את הבומבול שלי (הוא לא כבד אבל זה לא נוח לנסוע עם מחשב נייח באוטובוס...)

אז אם אפשר לאיזה תקציב צריך להגיע המחשב הנייד בשביל שיריץ את COD4 על ההגדרות המקסימליות ?

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה אני חוסך בשבילו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים