עבור לתוכן

הסרת מועמדות מפרוייקט גאמא 17 ימים לפני הגיוס-מה ניתן לעשות?

Featured Replies

פורסם

אז כמו שהכותרת אומרת,אחרי מבחנים ראשוניים,מבחני התנהגות,4 ראיונות אישיים וטקס חתימת קבע שבו אמרו "עברתם את כל המייונים האפשריים,מה שאנחנו מחכים לו זה תוצאות התחקיר הבטחוני"

קיבלתי היום מכתב שבו הם מודיעים לי על הסרת מועמדתי מהפרוייקט בלי שום נימוקים או סיבות.

שלחתי פקס שבו אני מבקש לערר ולשקול מחדש אך אני בספק אם זה ישנה משהו.

מה עוד אני יכול לעשות בנושא?

פורסם

כלום.

פורסם

כמו שכנראה כבר הבנת (או עדיין בהכחשה), הם מילאו את כל המקומות באנשים שיותר מתאימים ממך.

במקרים כאלה אני אוהב להגיד:

giveitup.jpg

סתם סתם... אבל במקרים כאלה לפי מה שהבנתי, הם פונים אליך, לא אתה אליהם.

פורסם
  • מחבר

פאקינג 18 אנשים בסה"כ בטקס חתימה הזה.

היו שם כמה שאני דיי התפלאתי שהיו,ואז 17 ימים לפני פתאום הם מצאו מישהו מתאים יותר?

ממש מעלה לי תמוטיבציה להתגייס לצבא

פורסם

רוב הסיכויים שנפלת בתחקיר הבטחוני על איזה שטות, בין אם זה שהוא מולא לא נכון או פרטים שלא היו מדוייקים.

המיונים לשלושת המסלולים של גאמא הסתיימו לפני מספיק זמן.

בכל מקרה זה היה גאמא או קד"ץ גאמא? לא כל המסלולים בגאמא מחייבים קד"ץ.

פורסם
  • מחבר

חתמתי שנה וחצי קבע

כשמתוכן חצי שנה היה אמור להיות קורס שמתחיל עם הגיוס.

ובמפשחה שלי לפחות 3 עברו תחקיר,ואחת קיבלה צל"ש\הצטיינות מהרמטכל

פורסם

אחת קיבלה צל"ש\הצטיינות מהרמטכל

אני לא יודע אם אתה סתם פוץ או שבאמת אין לך מושג מה זה צל"ש רמטכ"ל..

http://www.gvura.org/?l=he&c=1013

אנשים שקיבלו אחד קפצו על רימונים ונכנסו לבניינים בוערים.

:s07:

פורסם
  • מחבר

תרגע.

אז היא קיבלה משהו אחר מהרמטכל.לא הכי התענינתי במה בדיוק.הפואנטה היא שלא רואה סביה שאני לא אעבור תחקיר בטחוני

פורסם

תקשר תשאל.

פורסם

רוב הסיכויים שלא יגידו לו

אם הוא נפל בגלל סיווג ביטחוני בטוח שלא יגידו לו

פורסם

אמ.. נראה לי מוזר ליפול בסיווג בטחוני שבועיים לפני. במיוחד שאת הסיווג הוא עשה כנראה לפני חודשים רבים++

פורסם

אז כמו שהכותרת אומרת,אחרי מבחנים ראשוניים,מבחני התנהגות,4 ראיונות אישיים וטקס חתימת קבע שבו אמרו "עברתם את כל המייונים האפשריים,מה שאנחנו מחכים לו זה תוצאות התחקיר הבטחוני"

קיבלתי היום מכתב שבו הם מודיעים לי על הסרת מועמדתי מהפרוייקט בלי שום נימוקים או סיבות.

שלחתי פקס שבו אני מבקש לערר ולשקול מחדש אך אני בספק אם זה ישנה משהו.

מה עוד אני יכול לעשות בנושא?

תחקיר ביטחוני יכול לקחת הרבה זמן אם אין לחץ

פורסם
  • מחבר

עשיתי סיווג ב13.6 אחרי ש3 פעמים ביטלו לי אותו יום לפני בטלפון.

וזה ציטוט מדוייק שהם מחכים רק לתוצאות של התחקיר בטחוני.

פורסם

תחקיר ביטחוני יכול לקחת הרבה זמן אם אין לחץ

לקדצים כאלה יש מספיק לחץ, בגלל זה בד"כ יותר "קשה" לעבור, התחקירנית תראה פרט שלא מולא, מספר טלפון של איש קשר שהוא לא נכון או כל שטות אחרת בין 14 אלף ו1 הדפים של החוברת המפגרת פוסלת במקרים כאלה את התחקיר ישר כיוון שאין זמן לעשות הכל מחדש. ברגע שיש טעות אחת עושים את התחקיר מ0 זה הנוהל, אי אפשר לשנות שום פרט אחרי שמילאתם את החוברת.

פורסם

ממה שאני זוכר שהיה רשום על הטופס סיווג שאני עשיתי יש קטע של חוק השב"כ ואם לא עברת חייבים להגיד לך (לא בטוח אם הם חייבים להגיד למה לא עברת אבל הם צריכים להגיד שלא עברת) ולתת לך תאופצייה לערער על זה (נראה לי לבג"ץ)

אבל יש מצב שאני טועה..

בכל מקרה זה לא רלוונטי כי רוב הסיכויים (אלה אם כן יש לך הרבא קשרים) שאתה כבר לא תהיה בגמא, עכשיו הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לנסות לקבל דח"ש ולהתמיין למסלולים טובים אחרים במקום לבכות וללכת בסוף להיות פקידה בכלל צהלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים