פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אני נוסע לפולין בקרוב, ועדיין אין לי מושג איזה כסף להביא לשם.מישהו היה שם לאחרונה ויודע?
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים פולין עוד לא הצטרפה לשוק היורו, ולפי מצב השוק העולמי כרגע - זה כנראה ייקח כמה זמן עד שהיא תיכנס אליו, אם בכלל.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אם אתה הולך להסתובב בשווקים ובמקומות הפשוטים יותר, אני חושב שזלוטי יעזור יותר.אם אתה הולך לחנויות/רשתות וכדומה, תוכל נראה לי להסתדר גם עם דולרים.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים בגדול זה לא משנה כי אתה בכל מקרה לא יכול לקנות בארץ זלוטי,ואם תקנה תצטרך לחכות חודשיים עד שהוא יגיע מאיפה שהזמנת אותו.אצלנו אמרו להביא דולרים כי זה מה שמקבלים שם ובקושי, בשדה תעופה אי אפשר לעצור לקנות.התאריך היה כדי לוודא אם אתה יוצא איתי באותה משלחת במקרה..
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים קח איתך דולר אתה יכול לקנות שם מלוןאתה מודע לזה שזולטי שווה יותר משקל כה?
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר בגדול זה לא משנה כי אתה בכל מקרה לא יכול לקנות בארץ זלוטי,ואם תקנה תצטרך לחכות חודשיים עד שהוא יגיע מאיפה שהזמנת אותו.אצלנו אמרו להביא דולרים כי זה מה שמקבלים שם ובקושי, בשדה תעופה אי אפשר לעצור לקנות.התאריך היה כדי לוודא אם אתה יוצא איתי באותה משלחת במקרה..לא אני לא יוצא ב26למה אי אפשר לקנות זלוטי בארץ?
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים ככה יצא אולי כי בעצם אין סיבה/לא משתלם.. בערים הגדולות אני בטוח שיקבלו את הדולר שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.