עבור לתוכן

בעיה באימיול-פתיחת פורטים: tcp test faild.

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מנסה לפתוח את הפורטים של האימיול על מנת שיעבוד, כי מאז שעברנו לרשת אל חוטית האימיול הפסיק להיתחבר לשרתים ותמיד נמצא על מצב connecting.

קראתי במדריך מסויים שפורטים טובים נעים בטווח של 10000-60000. ייסמתי זאת ורשמתי פורטים רנדומליים בין המספרים הללו במקום של ה-TCP וגם ב-UDP.

לחצתי על test ports ותוצאות הבדיקה ביו 'TCP test failed! UDP test will not be performed".

כמו כן ראיתי מעל לשורה זו את השורה ...testing ip והיה רשום שם מספר ip שלא ראיתי אותו במהלך טיפולי בעניין האימיול. מס' ה-ip שהשתמשתי בו תמיד היה ה-ip של המחשב שלי.

כרגע אני בבלאגן רציני עם כל העסק, ואשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בעניין.

אם רשמתי משהו שלא כל כך ברור לכם אשמח להסביר את עצמי טוב יותר.

נ.ב. אני די חדש בפורום, אז אם עברתי על כלל כלשהו אני מתנצל.

תודה.

פורסם

קודם כל זה הפניית פורטים ולא פתיחת.

שנית אין דבר כזה "טווחים טובים של פורטים".

שלישית תפרט מה דגם הנתב שלך כדי שנוכל לתת לך כיוון - כל ההגדרות מתרחשות בממשק של הנתב לפי המדריכים האלו אחרי שאתה קובע למחשב שאליו רץ היישום כתובת IP סטאטית.

פורסם

שתי המלצות לגבי אימיול:

1. להשתמש באימיול המקורי:

http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=emule&filename=eMule0.49b-Installer1.exe&use_mirror=ovh

2. לא לשנות את הפורטים שרשומים.

אני חוזר על מה שנאמר לפני, תספק את היצרן והדגם של הנתב ונדריך אותך כיצד לעשות port forwarding

פורסם
  • מחבר

קודם כל זה הפניית פורטים ולא פתיחת.

שנית אין דבר כזה "טווחים טובים של פורטים".

שלישית תפרט מה דגם הנתב שלך כדי שנוכל לתת לך כיוון - כל ההגדרות מתרחשות בממשק של הנתב לפי המדריכים האלו אחרי שאתה קובע למחשב שאליו רץ היישום כתובת IP סטאטית.

מוזר, מה ההבדל בין פתיחה לבין הפנייה?

האמת היא שעבדתי לפי מדריך מותאם לראוטר שלי, וזה מה שהיה כתוב בו לגבי הפורטים.

סוג הראוטר שלי הוא edimax br-6204wg.

ולגבי הכתובת הסטאטית, אשמח אם תתנו לי כיוון לגבי זה גם, כי עשיתי אחת כזאת למחשב אחד ולא הרבה השתנה.

כרגע אני מבין ש-port fowarding יותר יעיל וכולל מ-virtual server...[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 17:11:23

שתי המלצות לגבי אימיול:

1. להשתמש באימיול המקורי:

http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=emule&filename=eMule0.49b-Installer1.exe&use_mirror=ovh

2. לא לשנות את הפורטים שרשומים.

אני חוזר על מה שנאמר לפני, תספק את היצרן והדגם של הנתב ונדריך אותך כיצד לעשות port forwarding

אני לא חושב שהאימיול שלי הוא לא מקורי (0.48a), אולי גרסה יותר מתקדמת גם תעזור?

ובקשר לפורטים, רק אחרי שעברנו לרשת אל חוטית כל הבעייה של האימיול התחילה.

אם אני מוריד את האימיול המקורי ומוחק את הישנים, זה לא ימחק לי גם את ההורדות שלהם? פשוט להעתיק את ספריית ה-incoming או משהו כזה?

פורסם

אתה חייב לעשות port forwarding לפורטים שהאימיול משתמש בהם.

זה טוב שהקצת כתובת IP סטטית כי בהגדרה של port forwarding נדרש להגדיר כתובת של המחשב.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 17:55:06

גרסה חדשה יותר של אימיול לא תזיק זה בטוח.

אם אתה מסיר את האימיול הישן תיקיית INCOMING ותיקיית TEMP לא תמחקנה.

ותנסה לכבות את הפיירוול שעל המחשב כולל פיירוול של ווינדוס ותנסה לכבות גם את הפיירוול של הראוטר.

פורסם
  • מחבר

אתה חייב לעשות port forwarding לכתובות שהאימיול משתמש בהן.

זה טוב שהקצת כתובת IP סטטית כי בהגדרה של port forwarding נדרש להגדיר כתובת של המחשב.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 17:55:06

גרסה חדשה יותר של אימיול לא תזיק זה בטוח.

אם אתה מסיר את האימיול הישן תיקיית INCOMING ותיקיית TEMP לא תמחקנה.

ותנסה לכבות את הפיירוול שעל המחשב כולל פיירוול של ווינדוס ותנסה לכבות גם את הפיירוול של הראוטר.

יש לי רק את הפיירוול של וינדוס, וכבר ניסיתי לכבות אותו ושום דבר לא השתנה.

בנתיים יש לי שתי שאלות:

1. מה ההבדל בין הפניית פורטים לפתיחת פורטים?

2. האם צריך להתאים כל אימיול בכל מחשב שראוטר על מנת שכולם יעבדו?

פורסם

זה נכון לכתוב הפניית פרוטים כי אתה לא פותח שום דבר מגיוון ששום דבר לא סגור אלא מפנה את התקשורת לכתובת המתאימה ברשת.

האם ביצעת בדיוק את מה שהסבירו לך עד עכשיו.

בכל מחשב אחר ברשת תצטרך להגדיר פורט UDP+TCP אחר לאימיול ולא משנה איזה.

פורסם
  • מחבר

האבסורד הוא שהמדריך ששלחתם לי הוא זה שהשתמשתי בו כבר והוא זה שרשם שטווח טוב של פורט נע בין 10000 ל-60000. אולי הכוונה של המדריך שונה אבל ככה זה רשום.

נכנסתי לקישור, בחרתי בראוטר edimax-br6204-wg ואז בתוכנה אימיול.

הלכתי לפי ההוראות ואחד הדברים שבלבל אותי מעט היה כתובת ה-ip הסטאטית.

אחרי שבחרתי לי פורטים בטווח שמצויין במדריך ובכתובת ip סטאטית, רשמתי את הפורטים הללו באימיול וכן בראוטר עצמו, האימיול עדדין לא הגיב ונשאר לא מחובר.

אני מנסה להסביר את עצמי כמה שיותר טוב, כי אני מרגיש שיש אי הבנה שמטעה אותי בנקודה קטנה שמוליכה אותי לפיתרון שגוי...

כרגע באמת אנסה לחזור על ההוראות פעם נוספת...

פורסם
  • מחבר

ביצעתי את ההוראות שוב, א' ב'.

אני כמעט בטוח שטעיתי במשהו קטן אבל אין לי מושג מה.

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים