עבור לתוכן

צריך את עזרתכם בבניית מעגל אלקטרוני (חושב שפשוט מאד)

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לבנות מעין מכשיר שיש לו שתי כניסות ויציאה אחת של סאונד.

אני רוצה שבכל כניסה יכנס מכשיר סי די. הפעולה שאני רוצה שהמכשיר יעשה זה שיהיו בו 2 כפתורים. אם אני לוחץ על כפתור אחד הסאונד שנכנס מכניסה 1 יצא מהיציאה לאוזניות או למכשיר אחר. אם אני אלחץ על הכפתור השני הסאונד המכניסה השנייה יצא מאותה יציאה. זה כמו במיקסרים עם כפתור הcue למי שמכיר. צירפתי שירטוט שינסה להבהיר למה אני מתכוון. אני מקווה שיש בינכם אנשים שמבינים באלקטרוניקה כזאת שהיא, לפי דעתי, ממש לא מסובכת

פורסם

זה קופסת מיתוג עם מתג פשוט ביותר...

פורסם

בשבל זה אתה אפילו לא צריך מעגל את פשוט צריך מתג שסוגר מעגל עם הפורט הרצוי.

יאיר.

פורסם
  • מחבר

כן אבל הידע שלי באלקטרוניקה שואף לאפס ככה שאם אתם יכולים להיות יותר מפורטים..

פורסם

הנה הסרטוט הרצוי:

רחוב לוינסקי, פנה שמאלה,5 מטר מצד ימין, שד' הר ציון. שם יש חנויות אלקטרוניקה ואודיו שישמחו למכור לך בחמש שקל את המתג הרצוי.

למה להסתבך?

פורסם

בעקרון אתה יכול לקחת סוויטצ' 2 מצבים כשבאמצע האוזניות ובכל אחד מהצדדים CD אחר. אבל מכיוון שיש כאן 2 חוטים (ימין ושמאל) אני מתאר שצריכים סוויץ' לכל ערוץ. או שאולי יש שם יותר?

פורסם

בעיקרון יש 4 חוטים לכל אוזניה, אבל שניים מהם הם אדמה ואפשר לחבר את האדמות משני הכוננים יחד אז נשארים עם שני חוטים מכל כונן.

הנה שרטוט צולע אבל זה מה שצריך לעשות

פורסם

אמ.. יש מפסקים שמעבירים ישר 2 חיבורים, אבל אני לא זוכר שהשתמשתי אי פעם באחד של 2 מצבים בלבד אלא רק 3 (הכוונה שהוא ממתג בין 2 נקודות והמצב ה3/אמצעי הוא פשוט off)

פורסם

DPDT דו מצבי, 5 שקל בערך ליחידה.

פורסם

בעיקרון יש 4 חוטים לכל אוזניה, אבל שניים מהם הם אדמה ואפשר לחבר את האדמות משני הכוננים יחד אז נשארים עם שני חוטים מכל כונן.

אני חושב שלפי השרטוט לא ממש חכם לחבר ככה את האדמות, אני חושב שאתה צריך להשאיר את האדמה 2 ואז לחבר כל אחד לאדמה המתאימה של של סידי,אם אתה מחבר לאחד אני חושב זה לא יעבוד.

פורסם

לכל האדמות אותו פוטנציאל, זה תקין לחלוטין לחבר אותן.

תראה כבל אודיו של CD שמתחבר לכ.קול. ברובם יש רק 3 חוטים כי האדמות מקוצרות בכל מקרה.

מה שצריך בשביל סאונד אנלוגי זה אדמה אחת וחוט בשביל כל ערוץ.

פורסם

כלומר, 3 קטבים, שני מצבים !

פורסם

אז למה הם בונים שתי אדמות?

פורסם

כי לכל רמקול אדמה משלו (והן יכולות להיות שונות)

פורסם

כי לכל רמקול אדמה משלו (והן יכולות להיות שונות)

לא נכון!

הוכחה:

בחיבור של האוזניות (בננה) כמה חוטים יש?

ניחשת נכון... 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים