עבור לתוכן

מי קונה מחשב בערוץ הקניות?!?!?

Featured Replies

פורסם

נו, מה לעשות.. כשקשה להירדם, רואים ערוץ הקניות.

ואני כל פעם בשוק מחדש מאנשים שקונים משם מוצרים... לרבות מחשבים!!

א- המחירים שם מופקעים.

ב- הרכיבים הם חרא של רכיבים.

ג- הסתקרנתי לראות כמה זה גרוע ונכנסתי לאתר האינטרנט שלהם.

הממצאים מצורפים.

זה פשוט קורע מצחוק.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 57
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחחח זה ידוע אני תמיד רואה את זה וצוחק.. הכי מצחיק איך שהקריינים מציגים אותו

פורסם

חחח זה נכון...

זה מצחיק לראות את זה כל פעם מחדש.. ;D

פורסם

חחחח זה ידוע אני תמיד רואה את זה וצוחק.. הכי מצחיק איך שהקריינים מציגים אותו

חחח זה נכון...

זה מצחיק לראות את זה כל פעם מחדש.. ;D

:hizuk:

פורסם

זה האנשים שקונים מחשב מארוץ הקנייות :aktion031: :jump1: :alcoholic: :anim-jjd: :2girls:

פורסם

כל כמה זמן מישהו פתוח תארד על המחשבים בערוץ הקניות, טוב הבנו לא טובים חלאס כמה תרדים אפשר לפתוח על זה?

פורסם

פעם אחת היה לי משעמם (באמת מאוד מאוד מאוד מאוד משעמם) אז התקשרתי לצעוק עליהם על המפרטים המפגרים שהם מציעים לאנשים....

פורסם

פעם אחת היה לי משעמם (באמת מאוד מאוד מאוד מאוד משעמם) אז התקשרתי לצעוק עליהם על המפרטים המפגרים שהם מציעים לאנשים....

נו תמשיך, מה היה, איך הלך?

פורסם

ומה היה תוכן השיחה? :lol:

פורסם

שמתם לב לחברות שהם מציעים למקלדת עכבר ורמקולים?

"קליקר" למקלדת

"לייזר" לעכבר אופטי

"ספייקר" (דהיינו ספיקר) לרמקולים

הזוי

פורסם

כל כמה זמן מישהו פתוח תארד על המחשבים בערוץ הקניות, טוב הבנו לא טובים חלאס כמה תרדים אפשר לפתוח על זה?

:hizuk:

פורסם

מחר גם אני מתקשר אליהם :smile1:

פורסם

פעם אחת אני זוכר אחד הקריינים הציג מחשב והתחיל להתלהב "אפילו הכבלים צבעוניים" !!!

אני נקרעתי מצחוק

פורסם

מה כולכם צוחקים כל כך?... זה לא מצחיק,זה עצוב.ומעורר בחילה.בפעמים הספורות שראיתי אותם מציגים את המחשבים שלהם זה עורר בי תחושת גועל-נפש קשה ביחד עם זעם ממש! כדי לא להגרר לתביעת דיבה,לא אומר שהם רמאים ,אך התחושה האישית שאני מקבל היא שהם ממש משקרים בפרצוף.

פעם מזמן,לפני יותר מעשר שנים נדמה לי,הם מכרו מחשב מולטימדיה NEWRON עם CD-ROM ,מסך 15" ורמקולים עלובים,והמנחה בועז הלחמי,שגם אם תשאל אותו איך קוראים לאמא שלו הוא יחשוב לפני שישקר,צווח:"אתם לא צריכים יותר טלוויזיה,אתם לא צריכים יותר מערכת סטריאו....",להקיא ממש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים