עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מסך 22 אינצ' למשחקים וסרטים בעיקר עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

עברתי וקראתי פה המון הודעות ועדיין לא מצאתי מסך מנצח אז אני יתן את הנתונים ואולי זה יעזור למישהו להמליץ לי על מסך

אני מחפש מסך 22 אינצ' שיעבוד עם הכרטיס Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe (אם למישהו יש המלצה אולי גם לשנות את הכרטיס זה עדיין פתוח)

והשימושים העיקריים יהיו סרטים ומשחקים בינתיים אני מתלבט בין Samsung SyncMaster T220P לבין Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה...

פורסם

תראה את הנושא שאני פתחתי אתמול הייתי בידיוק באותה התלבטות..

כרגע אני מתלבטת בין ה LG 2252TQ לבין ה- SAMSUNG2243BW.. כנראה שאני אלך על ה-LG.. מאחר ומצאתי אותו במחיר 1080 ש"ח וכי החוות דעת עליו טובות. קראתי לפחות 50 נושאים וביקורות על כל מסך, פה ימליצו לך על 2243 מאחר וקיימת סלידה מסויימת מה- T220P מסיבות שעדיין לא ברורות לי. בחנויות ימליצו לך רק על T220P.. התקציב שלך קצת יותר גבוה משלי אז הייתי אומרת שתלך על ה-2243.

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע לגביי המסך הבא Samsung 22" Wide 2243BWX 5MS 1:8000 DCR DVI

הוא יותר יקר מהתקציב שלי אבל אולי הוא שווה את ההשקעה כי בינתיים עדיין לא הצלחתי למצוא תשובה איזה מסך הכי כדאי בתקציב הזה עם הכרטיס מסך שיש לי והשימושים שאני צריך...

פורסם

למה אתם לא מכניסים להתלבטות את ה Asus MW221c?

פורסם
  • מחבר

למה אתם לא מכניסים להתלבטות את ה Asus MW221c?

מבחינתי הוא גם בהתלבטות אם הוא שווה את זה אני מוכן לחרוג מהתקציב של 1500 ש"ח אבל אפחד פה לא עונה לי...

פורסם

יש לרשותך ביקורת על האסוס:

http://hwzone.co.il/reviews/22inch/8/

עדיין נמנה בין המסכים המומלצים לגיימינג.

פורסם

ההבדל המשמעותי בין ה-T220 ל-MW221C הוא בסוג הציפוי: מאט בסמסונג מול גלוסי באסוס. הציפוי הגלוסי משפר במשחקים את הצבעים ובמידת מה את הניגודיות.

פורסם
  • מחבר

ההבדל המשמעותי בין ה-T220 ל-MW221C הוא בסוג הציפוי: מאט בסמסונג מול גלוסי באסוס. הציפוי הגלוסי משפר במשחקים את הצבעים ובמידת מה את הניגודיות.

אז לצורך השימושים שלי היית ממליץ יותר ללכת על אסוס? ומה לגבי Asus MK221H מה ההבדל ביניהם?

פורסם

ב-MK221H יש HDMI + DVI, מצלמת רשת עם אפשרות לכיוון זווית שלה ומיקרופון מובנה. יש בו גם רמקולים מובנים. אתה לא חייב לחבר את יציאת הקול ב-MK221H (המוציאה את האודיו העובר מקונסולת משחקים ב-HDMI ) אל הכניסה עבור הרמקולים שלו אלא אפשר לכניסה של מערכת שמע. אלה התכונות שאין ב-T220 או ב-MW221C. גם ב-MW221C אין הכרח לחבר את יציאת הקול מהמחשב אל המסך. הרמקולים מוסתרים ולכן זה לא צריך להוות שיקול שיפסול את האסוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים