עבור לתוכן

מישהו פה מבין בצווי מילואים חריגים?

Featured Replies

פורסם

שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג...

בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי.

איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג!

זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי.

דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי.

הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג...

הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות?

אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)

פורסם

לא כתוב לך על הצו שזה מותנה בהתנדבות? מוזר, שלחו לי 3 פעמים צו בשנה הראשונה, על כולם היה כתוב שזה מותנה בהתנדבות, לאף אחד לא הגעתי ולא עשו לי כלום. רק צו 8 מבטל הכל.

פורסם
  • מחבר

לא כתוב לך על הצו שזה מותנה בהתנדבות? מוזר, שלחו לי 3 פעמים צו בשנה הראשונה, על כולם היה כתוב שזה מותנה בהתנדבות, לאף אחד לא הגעתי ולא עשו לי כלום. רק צו 8 מבטל הכל.

זה מה שאני מנסה להגיד, זה צו חריג שמותנה בהתנדבות.

אז אתה אומר שלא הגעת לא דיברו על זה ושום דבר?

פורסם

הצדק עמך , הקריאה לאימונים ותרגילים בשנה הראשונה מותנה בהתנדבות.

לפנות לנציב קבילות חיילים, עובד גם למילואימניקים. ובד"כ נותן פתרונות מהירים מאוד.

פורסם
  • מחבר

הצדק עמך , הקריאה לאימונים ותרגילים בשנה הראשונה מותנה בהתנדבות.

לפנות לנציב קבילות חיילים, עובד גם למילואימניקים. ובד"כ נותן פתרונות מהירים מאוד.

לקבול על מה? קיבלתי צו שכתוב שהוא מותנה בהסכמה עליו. הקטע שאני לא יודע מה הפרוצדורה אם אני לא מסכים. כי הם מסתירים ממני - קצינת קישור שהיא הכי יודעת, מפנה אותי למפקד במילואים, והוא משקר לי בפנים... אין על מה לקבול אפילו.

פורסם

חבל שאתה לא מכיר את החוקים, אפשר לקרא באתר של קצין מילואים ראשי וגם להתקשר אליהם לשאול שאלות.

בכל אופן כתוב לך על הצו שזה מותנה בהתנדבות ( המערכת רואה אותך כחריג קריאה ואוטומטית רושמת את זה על הצו שלך )

זאת אומרת שאתה לא מחוייב להגיע .

אין פה שום פרוצדורה, אתה פשוט לא מגיע.

אם אתה רוצה אתה יכול להודיע לק. הקישור שלך שאתה לא תמכוון להתנדב.

פורסם

תפנה לקצינת פניות החיילים יעזרו לך שם, לפי מה שאני יודע חצי שנה אתה בשקט ורק אז אם זה אימון תרגיל וכ'ו יכולים לזמן אותך אחרת רק אחרי שנה.

כמובן צו 8 זה מיידי ואין ברירה

פורסם

אם זה בהתנדבות פשוט דבר עם הק. קישור שלך ותגיד שאתה לא מעוניין בזה ואל תגיע. בזה נגבר העניין אין שום צורך בפרצדורה.

פורסם

אין לך מה לפנות לשום גורם ואין פה פרוצדורה אתה פשוט לא מגיע ( כלומר לא מתנדב ).

אם אתה כן מגיע, אתה מחוייב בשניה שהגעת לבסיס לחתום על התנדבות. אם אתה לא חותם על טופס התנדבות, אין אפשרות

לגייס אותך ושולחים אותך הביתה, ואתה כמובן לא מקבל החזר נסיעות או כסף על הכמה דקות האלו שהגעת לבסיס ( ולא חטמת ) כי היית אמור לדעת אזה זה - זה הרי רשום על הצו.

וד"א, חשוב מאד שלא תגיע , כדי שלא יתפסו על זה טרמפ ויחשבו שאתה גדוד של פריארים שלא מודעים לחוקים.

תתקשר גם לחברים שלך אם אפשר ותגיד להם שלא יבואו.

פורסם

תפסיקו להאכיל את הבן אדם בשטויות!!!

יש יחידות עם אופי מיוחד (למשל יחידות אית"ן גדודיות...) שאם הוא לא יגיע לאימונים שלהן, הוא פשוט יפסיק להיות חלק מהיחידה

גם אם הוא לא חייב להגיע...

הכל תלוי באיזו יחידה הוא, במפקד שלו וברצון שלו להמשיך ולהישאר באותה יחידה...

תבדוק הכל כדי שלא תצטער על זה אח"כ

פורסם

אתה תפסיק להאכיל אותו שטויות....

נכון, יש יחידות עם אופי מיוחד (למשל אם אתה בשייטת יש לך מילואים בהתנדבות כל שבוע שבעויים : בא בן אדם ומבצע איתך תרגילי כושר או שאתה הולך לבסיס ושומר על כושר ) שאם הוא לא יגיע לאימונים שלהן, הוא פשוט יפסיק להיות חלק מהיחידהגם אם הוא לא חייב להגיע.

באמת הכל תלוי באיזו יחידה הוא, במפקד שלו וברצון שלו להמשיך ולהישאר באותה יחידה...

אבל,

אתה לא חושב שאם הוא היה ביחידה כזו הוא היה לפחות יודע על זה ?

אתה חושב שאם הוא היה ביחידה כזו היחס אליו היה כזה מגעיל ? ( ק. הקישור שיקרה או לפחות היתה מאד מניפולטיבית ) .

אתה חושב שאם הוא היה ביחדה כזו הוא היה שואל את השאלה הזו בכלל ? ועוד בפורום של מחשבים ?

וגם אם כן... אז עפת מהיחדה המיוחדת ועכשיו תעשה פחות מילואים , אוי לא...

פורסם
  • מחבר

קלטתם במקום, זו יחידה מיוחדת וזה בדיוק האופי, אתה לא מגיע, מזהירים אותך ואז אתה עף בסוף...

ואני כן בגדוד - שאני לא רוצה להיות בו כל כך (הגדוד סבבה, התפקיד מעפן), פשוט הגעתי לשם ולא לחטיבה כי המפקד היקר שלי סגר עסקה עם המ"פ ההוא.

הסמח"ט של אותה החטיבה רוצה אותי אצלו וגם אני רוצה להגיע לשם (זה יותר שטח אבל גם יותר מעניין), אז לא אכפת לי לעוף מהגדוד (משיחה קצרה עם המ"פ הבנתי כבר שהוא מנסה לסבן אותי)... :smile1:

תודה רבה לכם... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים