פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים שלום,אני רוצה לקנות פוליקרבונט בצורה מסוימת,האם יש לכם מושג מהיכן אפשר?הפלסטיק הירוק,זו הצורה שאני רוצה:http://www.starworldtoys.com/shop/catalog/images/mr_yoda_fx.jpgתודה רבה!
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים לא יהיה יותר קל אם תקנה צינור מלא מפלסטיק שקוף כמו של פרספקס? להכין כזה דבר יהיה קשה ובעייתי.. תקנה צינור מלא מפרספקס תשייף אותו ותשים כמה לדים מלמטה יתן את אותו האפקט כמו במלחמת הכוכבים
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר צינור כזה של פרספקט זה דבר נפוץ?ואני יודע שאת החרבות שמייצרים הם מפוליקרבונט..זה חומר יותר חזק לא?ואיך העמידות של פרספקט? פעם היה לי למחשב והוא היה דקיק ומתקפל...
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אתה צריך לחפש אני ראיתי כמה וכמה אנשים פה שעבדו עם החומר הוא דיי כבד אבל אתה יכול להשיג גם חלול או מלא בהתאם לעובי שאתה צריך לפי דעתי תשאל אצל זגג או משהו אם הוא יודע או אם יש לו אני מאמין שמשה יפנו אותך למקום שמוכר פרופילים עגולים של פרספקס זה דבר דיי נפוץ.. וזה דיי חזק..
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אני לא יודע אם באמת יהיה קל להשיג פוליקרבונט ולעבוד איתו...http://he.wikipedia.org/wiki/פוליקרבונטאמנם הוא נמצא בשוק אבל נראה לי שלעבוד איתו זאת בעיה..
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר אין מה לעבוד איתו,אני צריך צינור חלול אבל חזק של פוליקרבונט בכדי לשים בפנים כמה לדים וזהו.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים לדעתי פוליקרבונט לא יהיה לך טוב.אם אתה רוצה לעשות חרב כזו אתה צריך פרספקס מלא. אני חושב שהולכת האור שלו גם טובה יותר.בבסיס שאתה מכין אתה שם לד או שניים ואם אתה משייף את הדופן של המוט כך שהוא יהיה לבן ברגע שהלדים יפעלוכל המוט יהיה לך זוהר.רק שתדע שזה לא זול, נראה לי יעלה לך מעל 100 ש"ח ואני חושב שפוליקרבונט עוד יותר יקר.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים נעשה קצת סדר בבלאגן:פרספקס: עדין יותר, פחות עמיד, וכמובן - זול יותרפוליקרבונט: חומר אקרילי עם תכונות שונות מפרספקס, עמיד יותר, נשחק פחות, יקר, לא "מתפוצץ" בעת נסיון שבירה\כיפוף, אלא "נקרע"חסרון - מצהיב ומעכיר עם הזמן (בייחוד בשמש)לקסאן: גרסה "משופרת" של פוליקרבונט, לרוב - ייצור מסכים נגד ירי.בקשר למה שנאמר.."צינור" חלול, אמרו מהיום גליל"צינור" מלא - מוטבקשר למה שאני נתקלתי בארץ:מוטות: רק ורק מפרספקס, ניתן להשיג בצבעים - עד קוטר 3MM, גלילים: אך ורק מפרספקס, גם בקטרים גדולים במיוחד (אזור ה120MM ), עובי דופן: משתנה בהתאם לקוטר (3-5MM ) - למיטב ידיעתי - לא ניתן להשיג בצבעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.