פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים ניסיתי לעשות שדרוג(פרמוט) ושיניתי את דעתי ועכשיו כל ריסט המערכת נכנסת אוטומטית להתקנה של וינדוס גם אם הדיסק לא בפנים ואני צריך לבחור כל ריסטבמערכת שמותקנת כבר....איך אני מבטל את ההתקנה כדי שהמערכת תכנס ישר לוינדוס? XP אגב
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים לא בדיוק הבנתי , אבל אם יש לך בחירה , תכניס את הדיסק של הווינדוס ותעלה איתו את המחשב תלחץ R לריקוברי ותקליד את הפקודה :fixmbr
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מה זה גוגל?תמסנה להריץ פשוט התקנת תיקון (הכל רשום בסטיקי) כי לא ממש מובן מה כבר עשית.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אתה יכול להיכנס לHome edition?אם כן אז פשוט תוריד את השורה של הsetup מ boot.ini
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר multicore תודה רבה על הזריזות סליחה על הבורות אבל איך אני מוריד את השורה של הsetup מ boot.ini?מצאתי קובץ שנקרא boot.ini אבל אני לא יודע מה למחוק מתוכו[boot Loader]Timeout=5Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetectC:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Setup"
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר עשיתי ולא עזר עכשיו רשום בקובץ ככהBoot Loader]Timeout=5Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetectמה עוד יכול להיות?
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים לא שמתי לב האמת לגבי השורה של הדיפולטתשנה את Default=C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DATלdefault=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.