פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים יש אינטרנט אימייל והכל , אבל משום מה לא מצליח להוריד קבצים ... היתה לי את הבעיה הזאת בעבר התייאשתי ממנה ופירמטתי את המחשב עכשיו היא עוד פעם חזרה המחשב הזה בשימוש של המשפחה ככה שיכול להיות שמישהו שיחק בהגדרות אבל אני חייב לדעת מה זאת ההגדרה הזאת ככה שאם היא תחזור אתקן אותה , אין לי שמץ של מושג מה זה . הויסטה אחרי עדכון SP1 והיא חוקית למהדרין
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר לא מצליח להוריד קבצים בכלל לא מצליח להוריד תמונות , אני לא מדבר על טורנט או משהו כזה , אלא ממש כל דבר מהרשת אבל יש אינטרנט טוב מאוד
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר קופץ חלון , אני בוחר SAVE , וזהו אין כלום . לא קצב הורדה ולא שום דבר .
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר עכשיו בדקתי , עם פיירפוקס אי אפשר להוריד כלום .אבל עם IE7 ניתן להוריד ללא בעיה . מפחיד אותי הדבר הזה , כי פעם שעברה גם עם IE7 לא היה ניתן להוריד כלום .
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר תודה על העזרה אני מעריך את זה . בחיפוש ברשת הגעתי לאיזה אשכול שאומר שהאשם בזה הוא האנטי וירוס AVG כי הוא דוחף את עצמו לכל ההורדות מהרשת . אז הסרתי אותו , מחקתי את פיירקוס לגמרי והתקנתי מחדש ,ונפתרה הבעיה . תודה לכולם , נבהלתי קצת כי חורשים על המחשב הזה .... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.