פורסם 2003 ביוני 1822 שנים שלום,יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מעבדים, לוחות וכו' יד שנייה ? ישנם חנויות שמוכרות יד שנייה עם אחריות מינימלית (חודש-חודשיים) ?תודה.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים איפה אתה גר זה חלק מהשאלה אני יכול אולי לומר לך איפה יש בירושליים אבל אני לא חושב שזה יעזור לך
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים תשמע אין לי מושג בקשר לבאר שבע (יש שם מחשבים : ?) לא ברצינות תפתח דפי זהב תסתכל אתה לא בעיר כזאתי גדולה אז בטח אתה יכול להרים צלצול לחנויות שמופיעות שם עד שתמצא משהו
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים יש אתרים כגון וואלה וכל יום עם לוחות יד שנייה...אני חושב שלוואלה יש את המאגר הכי גדול בארץ...יש גם את 2SALE.CO.ILMOOMOO
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים בכל הפורמים של הפורטלים הגדולים (WALLA , נענע , תפוז) יש לוחות מכירה כמעט לכל פורום תחפש שם
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים איפה אתה גר זה חלק מהשאלה אני יכול אולי לומר לך איפה יש בירושליים אבל אני לא חושב שזה יעזור לךנ.ב. זה נראה לי יותר קשור לפורום כללי אבל נראה מה האחראי פורום יחליטואיפה יש בירושלים?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים לא הייתי באף אחת אבל אני יודע מחברים שיש בבניין כלל וברחוב יפו ליד תחנת הדלק הטורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.