פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים חברה בבקשה לא לצחוק,זה ממש חשוב לי.קיבלתי טבעת שהייתה של דוד שלי שנפטר , אומנם הטבעת לא זהב 50000 אלף קראט אך יקרה לי מאוד.מעולם לא שמתי טבעת ונראה לי קצת מוזר .אני אחד שהולך עם צמידים בידיים אם זה משנה ואני ימני. בעיקרון שמתי על יד שמאל על בקמיצה (ליד הזרת לאלה שלא יודעים,ויש כאלה אז לא לצחוק) וזה נראה דיי טוב אבל אני רוצה לדעת אם אני לא מפדח את עצמי \=תודה רבה ושוב אני מבקש לא לצחוק (אם אפשר כמובן.. כי ראיתי בדיי הרבה נושאים פה שיורדים על אנשים )
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים למה לצחוק כשבא לבכות... סתם תלוי איזו טבעת. של בנים בד"כ סימטריות ולא מקושטות. לדעתי בנים שמים את טבעת הנישואין על האצבע האמצעית.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים במגירה.זה שהטבעת חשובה לך לא אומר שאתה צריך לשים אותה. אפשר לשמור בכספת.ואם אתה ממש מתעקש- אין "חוק" כלשהו. שמים איפה שרוצים, בדיוק כמו בנות.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר תודה רבה לשניכם אך אני כן רוצה לענוד אותה.האצבע זה כבר פחות עקרוני לי.. השאלה על איזה יד (כאילו עגיל בנים שמים בשמאל אז טבעת?)ותודה על התשובות!
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים כן בעיקרון על יד שלא תהרוס אותה וביגלל שאתה ימיני אז עדיף על יד שמאל כי אתה פחות מישתמש בה .
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אני חושב שבצד שמאל כדאי לך לשים אותך על הרצבע שליד הזרת אם לא אתה יכול לשים אותה על שרשרת או על גורמט רק תבדוק שיש להם סגירה טובה שלא יקרעו מתישהו ויעלמו יחדיו עם הטבעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.