עבור לתוכן

סרטון על חטיפת חיילים

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

התגייסתי ב-6.10 וכעת אני עובר טירונות בבט"ר זיקים. אתמול הקרינו לנו סרטון באורך כחצי שעה בנושא חטיפת חיילים.

בסרט, בין השאר, הראו חייל שמאחר לחתונה, ומחליט לתפוס טרמפ, ועל כך משלם בחייו, ומשאיר את אמו ומשפחתו מצולקים וכואבים.

אולי למישהו מכם יש מושג אם הסרטון נמצא ברשת?

תודה מראש.

פורסם

הכינוי האווטר והשאלה שלך קצת מטרידים, למען האמת.

פורסם

ألله أكبر = God is greatest = Alla Akbar

פורסם

עכשיו זה עוד יותר מטריד...(זה לא אישי)

פורסם

אתה בטוח שלא התגייסת לחיזבאללה והראו לך סרטון על איך לחטוף חיילים

פורסם

אכן מטריד ומשונה.

פורסם

יש סירטונים ביו טיוב של חטיפות חיילים 1:1, זה ממש מטריד...

פורסם
  • מחבר

הכינוי האווטר והשאלה שלך קצת מטרידים, למען האמת.

:kopfpatsch:

כן, אכן נראה די מוזר... ועכשיו ברצינות..?

פורסם

סביר להניח שזה סרטון פנימי של צה"ל ולא ניתן למצוא אותו ברשת

פורסם

כבר ענו לך:

יש סירטונים ביו טיוב של חטיפות חיילים 1:1' date=' זה ממש מטריד...

[/quote']

וסביר להניח שאתה לא תמצא משהו אחר. אבל יש מספיק דברים מזעזים גם שם.

ד"א, אכפת לך אולי באמת להסביר את הכינוי? [ אם בא לך ]

פורסם

תתפלא אם הוא לא ירצה? אני לא.

פורסם

באו לא נסיק מסקנות מהר ישנם דוברי ערבית בצבא {ומשתייכים לאיסלם בדרכים אלו או אחרות כמו בדואים {גששים ולהם טירונות שונה } ודרוזים ששווים זהב ומעבר לזה } .

ויצא לי להעביר שעות על גבי שעות של סיורים במילואים עם אותם אנשים שהם שווים כמוני בצבא ובאזרחות.

והם תורמים הרבה למדינה מאשר המון "פינגווינים" מתנדנדים שיושבים מביאים עשירייה {ולא בלוטו} ומחממים כסאות "בישיבות" .

אתה אחד מהם כן ::)

פורסם

אני מניח שהוא בחר כינוי פרובוקטיבי, אך עמוק. וזהו.

פורסם

יצא לי לראות את הסרט לפני זמן מה במסגרת קורס במילואים (אכן הזוי), אחרי פחות מחצי שעה הסכמנו אנחנו (המילואימניקים) והמדריכה שהבנו את הפואנטה וחתכנו הבייתה. הסרט עצמו כיאה לסרט הדרכה צה"לי טיפוסי, מלא overacting, זוויות צילום ועריכה בנאליים, אבל סביר מבחינה טכנית. אללה אכבר, אם אתה כל כך אהבת את הסרט, אתה מוזמן לפנות למש"ק הדרכה בבסיס שלך, אני בטוח שיש להם DVD או VHS של היצירה הזאת בספריה שלהם (כמובן שאם הסרט מסווג אז לא תוכל לקחת עותק הביתה).

ד"א, כשהייתי בסדיר נסעתי פעמים רבות ממטולה למרכז בטרמפים (עד שהשיירה המחורבנת יצאה ועד שהיא הגיעה למעבר כבר נגמרו האוטובוסים). נסיעה בטרמפ בשעות הקטנות של הלילה עשויה להיות חוויה מאוד מפוקפקת, היו מקרים שממש חשתי חרדה קיומית והיד התהדקה על ידית הנשק.

פורסם

עכשיו זה עוד יותר מטריד...(זה לא אישי)

בטח שזה אישי, ועוד בפורום ישראלי.

אני יכול להבין את זה אם הוא בדואי, אבל גם אם כן, וגם אם הוא יהודי וחושב שזה מצחיק (שזה גרוע כשלעצמו, כי הוא חייל בצה"ל), יש גבול!, צריך לכבד אנשים אחרים.

אני מניח שהוא בחר כינוי פרובוקטיבי, אך עמוק. וזהו.

עמוק כמו הבריכה הדרומית של ים המלח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים