פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אני משתמש בnod32 והוא כל הזמן מוצא לי ווירוסים ב System Volume Information.פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ובכל זאת היום קיבלתי הודעה בסריקה:C:\System Volume Information\_restore{6DD7386E-8910-46C2-B08E-61484D6E432D}\RP23\A0002236.exe - Win32/Adware.WhenU.SaveNow application - מה זו בכלל התיקייה הזאת ואיך אני מנקה אותה סופית??
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים עושה פירמוט ארוך(לא QUICK)או שהולך לקובץ ומוחק אותו,בנוסף זה יכול להגרם מוירוס שיושב במחיצה אחרת ומתרבה בתיקיות של C.תנתק את הדיסק תחבר למחשב אחר ותריץ סריקה..
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים רצוי להתקין FIREWALL ולהשתמש ב-WINDOWS עם חבילת השירות האחרונה (Service Pack) בכל פעם שמתחברים לאינטרנט אחרי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תיקיית System Volume Information שייכת ל-System Restore של XPמה שאתה צריך לעשות כדי למחוק את אותו קובץ זה ללחוץ קליק ימני עלMy Computer> Properties>system restoreושם בחלון שנפתח אתה מסמן את ה-V ( כמו בתמונה ).לאחר מכן אתה עושה ריסטרט למחשב ועולה ב-Safe Mode וכשהמערכת עולה אתה עושה סריקת וירוסים ואז תוכל להסיר את אותו וירוס עקשן.מקווה שעזרתי. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על העזרה של כולם.. כבר החכמתי קצת..אבל לא הבנתי מה החשיבות של הקבצים האלה בריסטור ואם אין שום בעיה שאני ימחק פה קובץ שם קובץ..?[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 16:31:31חוץ מזה אתם יודעים אם אני יכול לסמוך על הNOD32 הזה בכלל? מצד אחד זה נראה כאילו הכל סבבה, אין ווירוסים והכל טוב, מצד שני המחשב זז לאט ואני חושד בווירוס אבל הnod לא מוצא לי ווירוסים חוץ מאחד בריסטור שמחקתי כבר.. איזה אנטיווירוס מומלץ לטעמכם?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים עושה פירמוט ארוך(לא QUICK)או שהולך לקובץ ומוחק אותו,בנוסף זה יכול להגרם מוירוס שיושב במחיצה אחרת ומתרבה בתיקיות של C.תנתק את הדיסק תחבר למחשב אחר ותריץ סריקה..אחי תמיד עדיף לעשות פרימוט ארוך ... עם אני עושה פירמוט QUICK יכולים להישאר וירוסים ?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אחי תמיד עדיף לעשות פרימוט ארוך ... עם אני עושה פירמוט QUICK יכולים להישאר וירוסים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.