עבור לתוכן

וירוסים אחרי פירמוט

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בnod32 והוא כל הזמן מוצא לי ווירוסים ב System Volume Information.

פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ובכל זאת היום קיבלתי הודעה בסריקה:

C:\System Volume Information\_restore{6DD7386E-8910-46C2-B08E-61484D6E432D}\RP23\A0002236.exe - Win32/Adware.WhenU.SaveNow application -

מה זו בכלל התיקייה הזאת ואיך אני מנקה אותה סופית??

פורסם

עושה פירמוט ארוך(לא QUICK)

או שהולך לקובץ ומוחק אותו,בנוסף זה יכול להגרם מוירוס שיושב במחיצה אחרת ומתרבה בתיקיות של C.

תנתק את הדיסק תחבר למחשב אחר ותריץ סריקה..

פורסם

רצוי להתקין FIREWALL ולהשתמש ב-WINDOWS עם חבילת השירות האחרונה (Service Pack) בכל פעם שמתחברים לאינטרנט אחרי התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה.

פורסם

תיקיית System Volume Information שייכת ל-System Restore של XP

מה שאתה צריך לעשות כדי למחוק את אותו קובץ זה ללחוץ קליק ימני עלMy Computer> Properties>system restore

ושם בחלון שנפתח אתה מסמן את ה-V ( כמו בתמונה ).

לאחר מכן אתה עושה ריסטרט למחשב ועולה ב-Safe Mode וכשהמערכת עולה אתה עושה סריקת וירוסים ואז תוכל להסיר את אותו וירוס עקשן.

מקווה שעזרתי.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה של כולם.. כבר החכמתי קצת..

אבל לא הבנתי מה החשיבות של הקבצים האלה בריסטור ואם אין שום בעיה שאני ימחק פה קובץ שם קובץ..?[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 16:31:31

חוץ מזה אתם יודעים אם אני יכול לסמוך על הNOD32 הזה בכלל? מצד אחד זה נראה כאילו הכל סבבה, אין ווירוסים והכל טוב, מצד שני המחשב זז לאט ואני חושד בווירוס אבל הnod לא מוצא לי ווירוסים חוץ מאחד בריסטור שמחקתי כבר.. איזה אנטיווירוס מומלץ לטעמכם?
פורסם

תנסה להשתמש בAVG מניסיון אחלה אנטי וירוס תריץ על מצב בטוח עדיף.

פורסם

עושה פירמוט ארוך(לא QUICK)

או שהולך לקובץ ומוחק אותו,בנוסף זה יכול להגרם מוירוס שיושב במחיצה אחרת ומתרבה בתיקיות של C.

תנתק את הדיסק תחבר למחשב אחר ותריץ סריקה..

אחי תמיד עדיף לעשות פרימוט ארוך ... עם אני עושה פירמוט QUICK יכולים להישאר וירוסים ?

פורסם

אחי תמיד עדיף לעשות פרימוט ארוך ... עם אני עושה פירמוט QUICK יכולים להישאר וירוסים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים