עבור לתוכן

האם PAYPAL לא בודקים את מספר כרטיס האשראי?

Featured Replies

פורסם

כאחד שקונה הרבה מחו"ל חוייבתי עבור קניה (דרך PAYPAL) שלא בצעתי.

ביום רביעי גיליתי את המקרה, הכרטיס שלי בוטל ושלחתי הצהרה שלא בצעתי את הקניה הזאת.

היום גיליתי שבצעתי לכאורה קניה ביום שלישי (יום לפני ביטול הכרטיס) מאותה חנות. ישראכרט חייבה וזיכתה אותי מייד על הקניה השניה.

כידוע לכם, כשקונים דרך PAYPAL מקבלים אוטומטית אימייל על התשלום. אני לא קיבלתי שום הודעה מ-PAYPAL על שתי הקניות הללו.

נכנסתי לחשבון שלי ב-PAYPAL וכל הפרטים כולל כתובת האימיייל תקינים.

האפשרות היחידה שעולה בדעתי היא שמישהו נרשם עם מספר כרטיס האשראי שלי.

תוך כדי כתיבה עלתה בראשי אפשרות מפחידה הרבה יותר.

האם מישהו מספקית האינטרנט השתמש במספר כרטיס האשראי שלי? הרי מספר כרטיס האשראי נמצא ברשותם, ואני מניח שאותו עובד יכול לחסום דואר שאני מקבל.

הארות ורעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

פורסם

אתה רואה בהיסטוריה של החשבון שלך את העיסקאות שבוצעו? אם לא, הקנייה לא בוצעה דרך החשבון שלך.

פורסם

בשביל לאשר חשבון פייפאל מחייבים דרכו 2 דולר, והחיוב נשלח אליך לדואר, שכחת?

לדעתי מישהו הצליח לפרוץ לחשבון שלך, ופשוט ביטל איכשהו את ה notifications ומחק רישומים.

פורסם

בשביל לאשר חשבון פייפאל מחייבים דרכו 2 דולר, והחיוב נשלח אליך לדואר, שכחת?

לדעתי מישהו הצליח לפרוץ לחשבון שלך, ופשוט ביטל איכשהו את ה notifications ומחק רישומים.

בלתי אפשרי. יש את האפשרות הזאת במיוחד למצבים כמו שפותח הדיון תיאר.

פותח הדיון - תיצור קשר עם Paypal במהירות האפשרית ותסביר להם את המצב, תקווה לטובה.

פורסם
  • מחבר

פותח הדיון - תיצור קשר עם Paypal במהירות האפשרית ותסביר להם את המצב, תקווה לטובה.

למה אני צריך לפנות ל-PAYPAL? שלחתי הצהרה לישראכרט יש סיבה שלא אזוכה? ב-2004 חוייבתי 3 פעמים וזוכתי בלי בעיות.

שמתי לב שהחשבון שלי במצב "unverified" מה זה אומר?

פורסם

אם אני לא טועה במצב unverified, אין אימות שהכרטיס שייך לך ואתה מוגבל בסכום הקנייה. על מנת לבצע אימות אתה מחויב ב-2$ ובפירוט אשראי יופיע מס' תחת שם החיוב, ברגע שתזין אותו, החשבון יהפוך ל-verified.

פורסם

למה אני צריך לפנות ל-PAYPAL? ...

רק הם יכולים לבדוק איך נעשה שימוש בחשבון שלך.

יש טופס מיוחד לנושא הזה:

https://www.paypal.com/ewf/f=sa_unauth

פורסם

סליחו לי אבל אני אנצל את השירשור הזה.

נרשמתי ל-PAYPAL אבל הבנק לא אישר לי את הכרטיס, האם אני צריך ללכת לבנק ולהוציא כרטיס בינלאומי או משהו כזה?

פורסם

פותח התרד תיצור קשר עם PAYPAL הם די עוזרים בדברים הללו..יש להם נוהלי אבטחה חמורים..ואני בטוח שזה לטובתך..

לבחור מעלי..אתה חייב כרטיס בינלאומי...על מנת שיהיה אפשר לחייב אותו..

פורסם

^^

אין ממש צורך בכרטיס בין לאומי, אני משתמש בויזה כ.א.ל ישראלי ואין בעיה איתו, כם בקניות רכילות דרך האינטרנט, אתה צריך כ.א. של חברה שעובדת גם בחו"ל כגון דיינרס ויזה וכדומה ואז תוכל לרשום את הכרטיס, אם יש לך רק כרטיס כספומט אז אין סיכוי שתוכל להירשם שכן הכרטיס עובד רק בכספומטים...

אתה יכול גם לקנות כרטיס ויזה נטען ואז לרשום אותו בPAYPAL וככה לשלוט בהוצאות שלך ומונע גניבה ישירה מהחשבון בנק.

פורסם

הוא חייב כרטיס אשראי שבר תוקף גם בחו"ל..לא כל ויזה ולא כל ישראכרט יתאימו..

פורסם

הוא חייב כרטיס אשראי שבר תוקף גם בחו"ל..לא כל ויזה ולא כל ישראכרט יתאימו..

יש לי ויזה חייל.

לא עוזר אאהה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים