עבור לתוכן

האם יש הגיון בלהתאגד דרך האתר ליבוא אישי?

Featured Replies

פורסם

אני שואל את השאלה ברצינות מלאה.

המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01).

בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?!

ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם.

אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?!

מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר.

אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני אפילו בטוח שנוכל להסדיר את עניין האחריות דרך Dell ישראל. אני בקבע וככה בדיוק רוכש צה"ל. לצה"ל יש הנחה קבוע ומאוד משמעותית על מחיר המחירון (ככה זה כשאתה לקוח גדול) והוא רוכש בדולרים ישירות מארה"ב ומקבל אחריות כאן בארץ.

אני כבר ערוך ומוכן לקטילות שתתחילו להמטיר אך בשביל הסיכוי הקטן שהרעיון הזה יקרום עור וגידים - אני מוכן לשים עצמי על המוקד...

אלון

פורסם

כבר הייתה פה רכישה מרוכזת של מסכי דל...

פורסם

הבעיה בייבוא פרטי שהחסכון לא שווה את הטרחה. זה לא פשוט כמו שזה נשמע. בנוסף, לDell אין בארץ יבואן גדול ואני בספק אם היבואנים הזעירים יסכימו לתת אחריות למסכים שלא נרכשו דרכם. אם כבר עדיף לעשות רכישה מרוכזת של Eizo 2431WE. ל-Eizo יש בארץ יבואן גדול, קרט, שנותן 5 שנות אחריות ומדובר במסך בליגה אחרת לגמרי. אני מאמין ברכישה מרוכזת ניתן לקבל את המסך ב-4,000, אולי קצת פחות. אם מישהו מעוניין לרכוש תגיבו. אני רוכש את המסך עוד חודש פחות או יותר. אם נרכוש מספר יחידות נקבל הנחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים