פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים היי!יש ברשותי מחשב EEE PC 4G SURF.מותקן עלו XP SP2 זיכרון: 2G RAMHD: 4+4Gאני מחפשת רעיון מעניין מה אני יכול לעשות איתו....הכיום הוא משמש אותי לגלישה סריקות... מוזיקה לקצת למודים.תודה!
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תוכל להשתמש בו כמכשיר gps תקנה מקלט בלוטוט' חיצוני ותוריד את freemap ויש לך מכשיר נווט
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר משקולת נייר נשמע ממש מעניין! חשבתי על מודינג אבל לא היה לי רעיון מעניין , אשמח לשמוע ממך. עד כמה ה FREE MAP מעודכן?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אני לא בן אדם יצירתי במיוחד, אבל הייתה פה בחורה שעשתה מודינג לנייד שלה, וצבעה אותו בורוד ואת הנורות בקרה גם החליפה לנורות ורודות. אני בטוח שבפורום מודינג ישמחו לעזור לך עם זה
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים יש תראד בנושא הפורום אלקטרוניקה ומודינגתעניים שמה בהצעה שלי.. יכול להיות משהו חביב ממנו..
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים HACK BOOK PRO כרטיס רשת אלחוטי נוסף עצבני.. אונריקו גולד נגיד.. תצתרך להוסיף למחשב חיבור PCMCIA בשביל זה. שיפצור לאנטנה המובנת שלו. תוסיף אופצה לחיבור לאנטנה חיצונית. תתקין לינוקס BACK TRACK ממ עשו את זה כבר, תחפש ביוטיוב HACKBOOK או שתוסיף לו גם GPS מובנה, ואז תוכל לעשות wardriving מושלם.. לוסיף לו כרטיס SD של 16-8 GB ותתחיל לקרוע את כל הרשתות בעיר!! טוב מקווה שנתתי לך כמה רעיונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.