עבור לתוכן

בעיה בסרט DVD-R "ענק האיום" בצריבתו בנרו.

Featured Replies

פורסם

שלום ,

צרבתי סרט דרך NERO BURNING באפשרות DVD-VIDEO שיש שני תקיות אדום וצהוב , עכשיו הסרט שיש לי במחשב יש לו רק תקייה של VIDEO?_TS ורק אותו העברתי עכשיו צרבתי אותו והראה לי שגיאה כזאת :

my.php?image=errornerorw2.jpg

לינק למי שאינו רואה את התמונה:http://img78.imageshack.us/my.php?image=errornerorw2.jpg

המשך : לאחר מכן לחצתי אישור והיתה עוד הודעה ושוב אישור ואז צרבתי לאחר שסיים הנרו לצרוב בהצלחה והפעלתי את הסרט בדוידי אני רואה את הסרט עם כל מיני פיקשושים על המסך מדי פעם , או נתקע טיפה לפעמיים . (הסרטתי את התקיעות בפלאפון אם אתם רוצים אני יעלה את זה ) (פרט נוסף צרבתי את הסרט על דיסק DVD-RW במהירות 16X )

מה זאת הבעיה שמופיעה בעת הצריבה ?ולמה אני רואה ריבועים מפוקששים של פיקסלים שהורסים מדי פעם את הסרט וגם תקיעות ?

תודה רבה.

פורסם

הבעיה הכי גדולה של הסרט הזה היא השם המגוכח. הכי מגוכח ששמעתי מאז "קונג פו פנדה - היכונו למגניבות שיא!".

פורסם
  • מחבר

למה אתה מספים ? אני רוצה תשובות לא סתם צחקוקים .

ואיזה פנדה שמנדה אני מדבר על אלק האיום וזה לא משנה שם הסרט עכשיו .

פורסם

Php-Styler תשמש ב dvd decrypter כדי ליצור אימאג' של הדיסק ואז תצרוב אותו כמו שהו.

Nyromith אם אין חל משהו מועיל להוסיף עדיף שלא תכתוב כלום.

קיבלת אזהרה על ספאם - זאת האזהרה הראשונה שלך כאשר בשלישית תושתק/תורחק מהפורום.

פורסם
  • מחבר

תודה , אבל מזאת השגיאה שמופיעה זה ברור שהבעיה לא בנרו לדעתי , זה בעיה בסרט אז זה משנה אם אני יהפוך אותו ל IMAGE?

ואם אני יצרוב ב IMAGE אין תקיעות או עדיף תמיד לצרוב במהירות נמוכה?

פורסם

זאת שגיאה שמופיעה ברוב המקרים כאשר המבנה של DVD לא תקין מבחינת אינדקס.

צריבת של אימאג' תבטיח על שמירה של מבנה מקורי ואין פה שום קשר למהירות.

פורסם
  • מחבר

הא עכשיו הבנתי , ועוד משהו לפני זה גם ניסתי לצרוב דרך Nero recode משהו כזה ואז שהתענתי את הסרט גם הייתה שגיאה הינה :

זה אומר בעיה בסרט :

New%20Error%20Nero.jpg

לינק לתמונה:http://stucom.off.co.il/New%20Error%20Nero.jpg

איך אני יוצר

Php-Styler תשמש ב dvd decrypter כדי ליצור אימאג' של הדיסק ואז תצרוב אותו כמו שהו.

איך יוצרים עם התוכנה IMAGE?

פורסם
  • מחבר

זה לא מצליח , אני מנסה לפתוח את התקייה של video-Ts אבל זה מכניס אותי לתקייה ולא פותח כלום .

שאלתי איך אני יוצר את קובץ הIMAGE מהתקייה VIDEO? TS ואז צורב את הקובץ.

פורסם

אל תגיע במה שכבר יש לך רק תיצור אימאג' מהDVD עצמו.

פורסם
  • מחבר

בדיוק איך אני יוצר את IMAGE מDVD ,תוכל להראות לי תמונה ?

תודה.

פורסם

איזה תמונה?

תכניס את הדיסק לכונן ותעשה ממנו אימאג' עם התוכנה שהבאתי לך.

פורסם
  • מחבר

איזה תמונה?

תכניס את הדיסק לכונן ותעשה ממנו אימאג' עם התוכנה שהבאתי לך.

זהו זה מה שאני רוצה שתראה לי , תוכל לצלם תמונה של המסך שאתה עושה עם התוכנה IMAGE למה לא הבנתי איך עושים עם התוכנהאת IMAGE.

פורסם

Mode>ISO>Write

ותבחר לו איפה אתה רוצה שהאימג' ישמר.

פורסם
  • מחבר

אין לא עובד , כל פעם פותח לי חלון שאני יפתח קבצים בתוך התקייה VIDEO TS ואין לי שמה כלום כקבצים נתמכים , תמונה אחת אחי שווה 1000 מילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים