עבור לתוכן

רשמי מתערוכת Computax.

Featured Replies

פורסם

ובכן מימי תערוכות המקינטוש המעולים לא ייחלתי לאכזבה שכזו. למרות שגם שנה שעברה לא בדיוק היה משהוא.

מה שמוזר היה שהם דרשו 50 ש"ח עבור מבקרים שלא נרשמו. ומה קיבלו ?

קיבלו ביתן מרכזי אחד (אני חושב 32-34) עם קצת פרוזדור נושק ליציאה השנייה. כמה עשרות מציגים + 2-3 דוכני הצגת מכונות שתייה של קפה.(הם עדיים מנסים למכור לנו קפה למשרד) אהה וגם (שכחתי) הנודניקים של העיסויים בגב, היו שניים כאילו.

אם שנה שעברה החברה הצעירים התלהבו מדוכן פנדה, אז הרשו לאכזב אתכם, לא היו דוכני חומרה נורמליים. הציגו כמה חברות כרטיסי מסך, והתפלאתי בכלל שאנשים מתעקבים בביתן (לא זוכר של מי) עם כרטיסי מסך של Palit ודגמיו(ממש לא משהוא). דווקא הביתן של קריאטיב היה מבין הנורמליים שכן הציגו שם את כל דגמי הרמקולים למינהם. והיה מבין הצבעוניים ביותר.

אל תשכחו את משווקי המצלמות הדיגיטליות, בנוסף הם הציגו ערכת הדפסת תמונות (הפקת תמונות - לא הדפסה) ומספר בחורות ידעו להתלהב כשמוציאים את התמונות שלהן.

Dell ו- Hp הציגו את מרכולתן הנייד. MCO הציגו את הצעצועים החדשים (פלטפורמה של נייד חסין לכל דבר כולל הרוק של המציג).

חביב דן ( מינימייזר) הציגו את המחשב שמתיימר להיות מעין מרכז בידורי תחת השם של Newron, והתפלאות לא היית שם במיוחד שמדובר בתווית מחיר של 4500-5000.(נדמה לי שהיתה כאן כתבה עליו או הפניה לסקירה).

דוכן אחר הכיל כמה עשרות של ספרים עם התג "מחיר מופיע בעמוד ראשון" וכאמור הקהל התייחס לזה בהתאם, זה היה כמו בחירת פירות וירקות בשוק.

מדף המקלדות האלחוטיות של Genius ו- Logitec ממש, אבל ממש לא השתנה משנה שעברה. כמעט וניגשתי לנציגי הדוכן ולצעוק להם:"מה נשתנה המדף הזה מכל השנים ?", אבל אז התאפקתי ביודעין שחברי קהילת HWzone יסתובבו ויקלטו את שמי.

זהוא, הביקור הגיע לקיצו. אל תשכחו את חבורת ה*** מ- MDO, משפחה שיודעת יפה ל-"שרת" אותנו הלקוחות. זה באמת נראה כמו דוכן בשוק.(רק חסר היה לשמוע צעקות 3 ב-10- ר ק ה י ו ם ).

אולם מרכזי אחד, יום שלישי ה- 17 ביוני 2003 שעה 16:20 ללא פיגועים בת"א. חזרתי שלם.

פורסם

הרסת לי!!!! רציתי לבקר מחר :-\

עכשיוו אני לא יודע אם אני אלך.

היה באמת אד כדי כך גרוע?

יאיר.

פורסם

יופי, פחות דבר אחד לבזבז עליו זמן.

פורסם

המיתון פוגע בכולם. פעם תערוכות היו ממש ענקיות והיום בקושי כמה דוכנים (שהרוב דוכני מזון ומגזינים).

פורסם
  • מחבר

הרסת לי!!!! רציתי לבקר מחר :-\

עכשיוו אני לא יודע אם אני אלך.

היה באמת אד כדי כך גרוע?

יאיר.

תמיד תוכל ללכת.

לפחות זה היה מעין טרפיה בשבילי.(תראה לנסוע מחוץ לבאר שבע, לראות אנשים אחרים, להריח משהוא אחר...)

יופי, פחות דבר אחד לבזבז עליו זמן.

אמר, צדק וזכה.

המיתון פוגע בכולם. פעם תערוכות היו ממש ענקיות והיום בקושי כמה דוכנים (שהרוב דוכני מזון ומגזינים).

מסתבר ש......... זה נכון.

פורסם

maverick

תגיד, מאיפה השם?

אני זוכר שראיתי בכתוביות של מטריקס שיש חברת הקלטות בשם MAVERICK או משהוא?

יאיר.

פורסם
  • מחבר

maverick

תגיד, מאיפה השם?

אני זוכר שראיתי בכתוביות של מטריקס שיש חברת הקלטות בשם MAVERICK או משהוא?

יאיר.

דיי כבר עם הפקינג מאטריקס הזה!!!

זה כבר משתלט על מהלך חיינו !

פורסם

רק ציינתי ששם ראיתי את זה ::)

יאיר.

פורסם

נראה לי שהשם מהסרט אהבה בשחקים או TOP GUN באנגלית בכל אופן לגבי התערוכה מה עד כדי כך גרועה אני נוסע מחר בבוקר.

פורסם

אני גם יהיה שם מחר בבוקר

ניראה אם נזהה זה את זה :P

יאיר.

פורסם

off topic: הכינוי שלי לא א מהסרט טופ גאן. maverick זה גם שם של טיל.

תכירו:

maverik2.gif

ראיתי אותו פעם, באיזה ספר והתלהבתי מהשם ומאז אני מאמץ אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים