עבור לתוכן

תחליף ל-Stage6.com+מאגר אתרי Streaming

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מאז שסגרו את stage6 עוד לא מצאתי אתר עם אותה איכות וידיאו, אז רציתי לדעת אם מישהו נתקל באחד או באיזה פתרון אחר.

אתם יכולים גם להמליץ על עוד אתרי streaming מרחבי הרשת.

ולמרות שאני בטוח שכולם מכירים, הנה כמה מהגדולים:

YouTube

Veoh

MetaCafe

תוסיפו עוד משלכם.

פורסם

ואו פעם ראשונה שאני שומע על YouTube ו-Metacafe, אני לא יודע איך לא שמעתי עליהם קודם....

פורסם

http://www.hulu.com/

דורש פרוקסי כמובן..

פורסם

וואו בואנה היו טיוב הזה ממש טוב, כמה סרטונים יש בו זה לא נגמר! ישבתי על זה בערך שעה וחצי אני עובר עוד דף ועוד דף אין סוף. באמת איך לא שמעתי על זה קודם. וגם הMETCAFE הזה נראה טוב קודם אני יסיים לראות כל מה שיש ביוטיוב ואז נעבור לMETACAFE

פורסם

לא עובד מחוץ לארצות הברית...

epic-failure08.jpg

פורסם
  • מחבר

וואו בואנה היו טיוב הזה ממש טוב, כמה סרטונים יש בו זה לא נגמר! ישבתי על זה בערך שעה וחצי אני עובר עוד דף ועוד דף אין סוף. באמת איך לא שמעתי על זה קודם. וגם הMETCAFE הזה נראה טוב קודם אני יסיים לראות כל מה שיש ביוטיוב ואז נעבור לMETACAFE

ואו פעם ראשונה שאני שומע על YouTube ו-Metacafe, אני לא יודע איך לא שמעתי עליהם קודם....

לכו תדחפו לעצמכם אצבע בתחת

אתם לא תורמים לדיון, וכמה שניסיתם להצחיק, זה לא זה

נ.ב: ראיתי ב-ynet או nana לא לפני הרבה זמן תוכנה שהם פירסמו באחד מהמדורים, שמסתירה לך את ה-IP ומייצרת לך אחד חדש, ובמקרה של התוכנה הזאת, IP של ארה"ב.

הכתב גם הזכיר באותה כתבה, שאפשרי ככה להכנס לפנדורה ולאתרים אחרים שדורשים IP אמריקאי.

ניסיתי, וזה עבד.

הבעיה, שאת קובץ ההתקנה מחקתי, ואת שם התוכנה אני לא זוכר. מישהו יודע על איזו תוכנה אני מדבר?

עריכה: איזה מטומטם אני, זה היה במועדפים הראשי שלי:

http://anchorfree.com/downloads/hotspot-shield/

פורסם

בוא נגיד ככה...

הלוואי שYOUTUBE וMETACAFE היו ברמה של stage6... :-[

פורסם

בוא נגיד ככה, הלוואי שהיה אתר ברמה של STAGE6

פורסם

לא מבין מה היה כלכך מיוחד בו ?

המגוון בו היה ממש גרוע וסירטונים למשחקים יש כמה שרוצה ב G4TV, הדבר הטוב היחידי זה הסדרות והסרטים שהיו שם ומעט התכנים ב 720P,

שגם ככה זה לא חוקי ובגלל זה סגרו אותו.

פורסם

אחי, זה היה האתר היחיד שנתן אופציה להוריד קליפים בHD. זה האתר היחיד שנתן אופציה להעלות סרטים בHD... מה היה כל כך מיוחד? חחח תראה לי עוד אחד כזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים