עבור לתוכן

Antec 900 ופאנבאס

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי ANTEC 900 ועשיתי טעותוקניתי לו מאוורר THUNDERBLADE של THERMALTAKE (זה מאוורר שעושה הרבה רעש....), עכשיו אני רוצה לבנות לו פאנבאס (בכללי רציתי, אבל זה נתן לי תירוץ P:). חשבתי על לקחת את את מהפאנלים של המחשב (ה5.25) ולהכניס לתוכו את הפוטנציומטרים (מקדימה להוסיף ידיות). מה שרציתי לשאול זה אם מישהו עשה דבר כזה, או אם יש למישהו ANTEC 900 ויכול לבדוק אם נכנס לו פוטנציומטר בחורים? אלה חורים של 3 מ"מ... ואם לא אז מה הפוטנציומטר הכי קטן שיש (מבחינת עובי של הידית) שיוכל להחליש מאווררים כאלה. אני מתכוון לשים 5-6 כאלה, ואז להשתמש במדריך שמצאתי שמציע להשתמש בLM317 כדי להעביר את המתח למאווררים.

תודה,

זיו :)

פורסם

כדאי שתתחיל לחפש בחנויות אלקטרוניקה למנייהם איזה נגדים משתנים יש להם להציע ..

אני חושב אך לא בטו שבאריהב יש .. נסה לברר..

פורסם
  • מחבר

אני אחפש... אבל הבעיה היא שאני גר ביישוב קטן ומרוחק (במרכז - אבל אין רישיון, אוטו או מע' אוטובוסים נורמלית).

בגלל זה רציתי לשאול אם מישהו כבר עשה דבר כזה.

פורסם

אז בישביל זה יש הזמנותת

קשה לי להאמין שתתקל פה עם מישהו עם מארז כמו שלך שעשה את הרעיון שאתה רוצה לעשות ..

הרעיון נשמע טוב ..

אני מציע שתחפש אתרים באינטרנט שמוכרים רכבי אלקטרוניקה ותוכל לעשות הזמנה של הרכיבים שאתה צריך והם כמובן יגיעו עד אלייך ..

פורסם

אם אתה לא רוצה להסתבך, אתה יכול לקנות פאן באס מוכן, להוריד לו את הפנל המקורי

לקחת פנל מהמארז שלך, לשים עליו את הפנל של הפאן באס, לסמן חורים, לקדוח, ואז אתה מקבל פאן באס "מקורי" של המארז..

מדובר במוד ממש נפוץ ופשוט

אם בכל זאת אתה רוצה לבנות את המערכת לבדך, אין שום בעיה לבנות את המעגל בתוך קופסת פרוייקטים דקה, לקבע אותה לאחד המפרצים, ולקבע על הפנל את הפוטנציומטרים והלדים..

פורסם
  • מחבר

זה הרעיון, אני לא ממש יודע איך לקבע את זה (כמו שאמרת, כנראה בתוך אחד המפרצים אבל יש לי הרבה מאווררים במארז וזה מקשה). מה זה קופסאת פרוייקטים?

אני יכול להשתמש באחת כזאת ואז לשים עליה היטסינק (כי אומרים שהצ'יפ הזה מתחמם כשהוא מוריד את המתח).

פורסם

בקשר להתחממות, זה די ברור שהטרנזיסטור יתחמם ברגע שתוריד את המתח, הרי "משהו" אמור לספוג את המתח, לא?

גם במעגל פשוט יותר, הנגד יתחמם, ובך, יוציא את המתח העודף בחוצה, בצורה של פליטת חום.

קופסת פרוייקטים , זו סתם קופסא, שמגיעה במגוון מידות, ובמקום שהכל יהיה חשוף וגלוי בתוך המארז, תוכל לבנות את המעגל בתוך הקופסא, ולקבע אותה לפנל..

גם יהיה אסטתי יותר, וגם בטיחותי יותר.., הקופסא עולה שקלים בודדים..

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

טוב, בדקתי ונגדים משתנים באים רק בקוטר של 6 מ"מ אז אני אבקש ממישהו שיחתוך לי מקום עם דרמל (לא נראה לי שזה יהיה מאוד מסובך).

מאחורי הפאנל אני אשים רק את הפוטנציומטרים ומשם אעביר חוטים אל הקייג' של ההארד דיסקים (יש בו שני מאווררים אז אני זה יקרר אותו) בתוך הקייג' אני כנראה אשים איזה BREADBOARD שעליו יהיה המעגל עצמו (צ'יפים ונגדים).

מה דעתכם על הרעיון? יהיה טיפה בעייתי להעביר כ"כ הרבה חוטים אל הקייג' אבל מעבר לזה אני לא רואה בעיות בתוכנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים