פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים היי,אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף.מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים ebay?ולא אני לא מכיר חנויות אחרות.אי באי רק כאופציה אחרונה.חיפוש של 2 דקות בגוגלhttp://www.coltime.com/?lat=en-uk
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים יש גם את intertime.co.il אבל לקנות שעון כזה בארץ זה לא חכם במיוחד.תשקול הזמנה מחול.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר אני בהחלט שוקל את זה. אני מבין שהמכס והמע"מ על שעון מחו"ל הם כ-30% (ביחד), נכון?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר הזמנת שעון יקר? הסיבה היחידה שאני לא כל כך מתלהב מהרעיון של להזמין מחו"ל, היא שאין שום דרך לדעת אם השעון הוא אותנטי או לא עד שהוא נוחת בארץ...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים השעון שלי עלה 500$ לפני מיסים. אם אתה מזמין ממוכר באייבי, אתה יכול לבקש ממנו את הCertificate of Authenticity של השעון, למרות שעוד לא נתקלתי בבעיות וכל המוכרים האמינים באייבי לא ימכרו לך שעון מזויף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.