פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים היי אני לומד כרגע בכיתה י"ב, ואני בן 16 ומשהו [ עוד חודש 17 ] ואני היחיד בשכבה [ מתוך 200-300 תלמידים ] שעדיין לא קיבל צו ראשון. :s05: אני מכיר כמה ילדים מהכיתה שלי, וגם מהשכבה, שהם קטנים ממני והם כבר קיבלו. יש לי לי חבר שאני מכיר [ מב"ס אחר ] שהוא כבר עבר 17 ממזמן, אבל גם עדין לא קיבל. שהתקשר לברר למה, הם אמרו לו משהו על "תקן 120" וטענו שהם לא יודעים על מה מדובר ושהוא כבר יקבל. בכל אופן, אין לי כוח להתקשר ללשכת גיוס. |: מישהו יודע מה זה תקן 120 ? ואיזה סיבה יכולה להיות לאיחור האופנתי הזה של הצו . . .[ אם הוא בכלל יגיע ] ?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים גם אני לא קיבלתי צו ראשון, ואני גם כן בן 17 עוד חודש, ולעומת זאת ילדים שצעירים ממני בכמעט חצי שנה קיבלו.רק שבאופן מפתיע קיבלתי כבר מכתב מהצבא שבו נכתב כי "בימים אלה הגיע אליך הצו הראשון" לפניי חודשיים, כולם מבני הקיבוץ שלי(שהם ילדי תשעים ואחת ונולדו אחרי החופש הגדול) לא קיבלו צו ראשון..לא הייתי מודאג מזה, הצבא לא יוותר אליך תיהיה רגוע...
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר לא הייתי מודאג מזה, הצבא לא יוותר אליך תיהיה רגוע... אני לא דואג, זה סתם מסקרן אותי.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים MY NAME, אין לך מה לדאוג, כמוני כמוך אתה תקבל את הצו הראשון. מה אתה רוצה לעשות בצבא?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים גם אני במצב דומה, אני אהיה בן 17 בחודש הבא וקיבלתי מכתב מ"מיטב" שלפי מה שהבנתי אמור להגיע יחד עם הצו הראשון, לא? יש מצב שזה נאבד בדואר או משהו :s05:, יש צורך לדאוג ולהרים טלפונים לצבא או שזה שגרתי? ילדה אחרת מהכיתה שגדולה ממני ביום כבר קיבלה צו.. אגב, אני בונה על תפקיד במודיעין (גאמא/תלפיות/..) או עתודה, והרבה ילדים בשכבה שלי כבר קיבלו זימונים למסלולים השונים, אך אני עדיין לא כי לא היה לי צו ראשון. יהיו עוד זימונים במהלך השנה לטובת ילדי סוף השנה, או שנדונתי לגיוס מאוחר? ודבר אחרון - ממה שהבנתי מחבר שלי - בעתודה בניגוד למסלולים במודיעין אתה צריך לגשת אליהם, והם לא שולחים לך זימונים לכנסים או מה-שלא-יהיה. אם זה נכון, מישהו שיודע יכול להגיד לי לאן אני צריך לפנות בשביל האופציה להתמיין לעתודה (ובייחוד לקבוצות האיכותיות יותר כמו פסגות)? יש לי הרבה סימני שאלה
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים חח אל תדאגובדרך כלל אתה תשמע שמקבלים צווים הם מחלקים את השנה לחודשים ולפי זה הם שולחים את הצוויםהרבה מקבלים באותו הזמן כנראה שבפעם הבאה שמקבלים גם אתה תקבלואם לא תקבל ולא תגיע לצו ראשון אז יתקשרו אליך וישאלו אותך למה לא הגעת ואם לא אז תקבל צו שניואם צו שני לא יגיע אז מקסימום תבוא משטרה חח אל תדאג אתה תקבל זה ככה לכולם הם לא שולחים את זה לפי יום ההולדת יש להם כמה תאריכים בשנה שהם שולחים
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים בעקרון כבר זה לחוץ עם הזמן, ז"א שבאמצע אוקטובר כבר כולם אמורים לקבל. תנו להם צלצול(מדובר על אנשים שביב'\שכבר היה להם יומולדת 17 )
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני קיבלתי צו ראשון יום לפני היומולדת 17....גם אני קיבלתי כמה ימים לפני יום הולדת 17.בכל מקרה אל תדאגו לא שחכו אותכם, אתם תהיו חיילים כמו כולם(?).
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים נכון שאתה צריך לפנות לעתודה אבל הם ידאגו טוב מאוד שתדע איך לפנות אליהם.... אל תדאג
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים גם אני קיבלתי כמה ימים לפני יום הולדת 17.בכל מקרה אל תדאגו לא שחכו אותכם, אתם תהיו חיילים כמו כולם(?).לי זה יוצא באותו יום של היום הולדתזה לא הולך לפי ימים כללים?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים נכון שאתה צריך לפנות לעתודה אבל הם ידאגו טוב מאוד שתדע איך לפנות אליהם.... אל תדאגאתה יכול לפרט?למי אני צריך לפנות? יש איזה אתר עם פרטים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.