פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים שלום לכולם בעיה עם XP PROפתאום זה קרה שגם בפיירפוקס 3 וגם באקספלורר 7 האתרים נפתחים ובמהירות סבבה אבל לא מראים תמונות ואייקוניםאם אני רוצה לראות אייקון אחד מתוך רבים שבעמוד ,קליק ימיני ו-show picture פותח את התמונהמה עושים??ניסיתי את כל הקידודים, הסרתי את 2 הדפדפנים והתקנתי מחדש לא עוזרהתקנת גאווה ופלאש, אקספלורר 6 ו-8 פיירפוקס 2ו-3 ומיליון ריסטרטיםבמקום תמונה מראה מרובע קטן שבתוכו ריבוע עיגול ומשולשמה עושים חברה אני לא מצליח לראות אתריםתודה חג שמח
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר חברים מצטער על ההקפצה אבל אני ממש לא מצליח לראות אתרים לא בפיירפוקס ולא באקספלוררמיקרוסופט לא רוצים לעזור לי אומרים שיש לי וירוס איזה בולשיט אין לי שום וירוספלאש וג'אווה, התקנות מחדש של דפדפנים, אקספלורר 6, 7, 8 ופיירפוקס 2 ו-3 לא עוזראיזה הגדרות בתוך הXP???מישהו יודע ???אני לא רוצה להיות תקוע בסופ"ש בלי גלישה תקינהתודה וסליחה על ההקפצה
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר שוב סליחה על ההקפצה אבל עכשיו הבאתי צילום מסך תראו איך החיה הזו נראיתפשוט אין לי מושג איך לתקן את זהhttp://www.upit.ws/uploads/0903e43ad7bea.JPGתודה למי שעוזר
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים בדיוק אותה בעיה גם לי יש,חשבתי בהתחלה שזה וירוס אבל ניסיתי עם כל מיני תוכנות שלא עזרו,חשבתי אולי הפיירוול אבל זו גם לא הבעיה .וניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדפדפן ופעם אחת זה הסתדר ואחרי כיבוי והדלקה של המחשב זה חזר שוב ,מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים תוציא מהחשמל (לא רק לכבות, אלא ממש לנתק מהחשמל) את המודם שלך (ואת הראוטר, אם יש כזה), חכה דקה ותחזיר חזרה.האם הבעיה נפתרה?
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר כיבוי והדלקה של המודם והראוטר לא עזרוהסרת הקספרסקי לגמרי מהמחשב לא עזרהסרה והתקנה מחדש של אקספלורר 6, 7,8 לא עזרפיירפוקס 2 או 3 צלא עזרסריקת אנטי וירוס איו וירוסיםשמע זו תופעה שהעליתי אותה גם בפורומים אחרים ואף אחד לא יודע לתת תשובה
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים נשמע לי קצת מוזר כל העניין.אם אתה מעלה את המחשב מאיזה liveCD עם לינוקס או מה שלא יהיה זה עדיין קורה?אם כן אי חושב שכדאי לך להרים טלפון לISP שלך.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר זה לא ISP כי הוצאתי את הראוטר לגמרי ןחיברתי את המודם כבלים ללא חייגן ישירות ללפ טופ עם ויסטה וללפ טופ אחר עם אובונטו ובשניהם רץ חלק פיירפוקס אובונטו ואקספלורר 7 בויסטה האתרים נפתחים כמו שצריך(גם בחיבור אלחוטי תקין)הבעיה היא בנייח שלי עם XP ואין מושג איך מתקנים את זהיש באשכול צילום מסך איך זה נראה
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים כנס באקספלורר 7 לכלים, אפשרויות אינטרנט, מתקדם ותוודא שהאפשרות "הצג תמונות" (נמצאת בקטגורית מולטימדיה, לקראת הסוף) מסומנת.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אסף גולן תותח אתהתודה רבה אני מרגיש טמבל איך לא הסתכלתי על זהטוב כל יום לומדים משהו חדש בחייםופיירפוקס???איפה ההגדרה הזו שם??
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אני לא בטוח לגבי פיירפוקס, אבל תנסה כלים, אפשרויות, תוכן, ותוודא ש"טען תמונות אוטומטית" מסומן. אם זה לא זה פשוט תמשיך לחטט שם עד שתמצא את זה.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אוקיי שוב פתרת בעיה בפיירפוקס והכל סבבהלמה זה לא ככה בברירת מחדל??הרי הסרתי והתקנתי מיליון פעם דפדפנים ופירמוטים ותמיד ההגדרות האלו מן הסתם היו מסומנותבאג אצלי או בדפדפנים??
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים ידעתי שזה משהו פשוט אבל לא ידעתי מה כל הכבוד לפותר החידה ושוב פעם הפורום הזה מראה עליונות בתחום המחשבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.