פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים שלוםיש לי אופציה למחיר זול למסך הנ"ל אני לפני שדרוג מערכת וכנראה הכרטיס מסך יהיה 4870 1GBהמסך מתאים למשחקים?הרזולוציה שלו היא כמו של FULL HDזה אומר שהוא תומך FULL HD למרות שאין לו כניסות תואמות? (רק DVI HDCP)?עד כמה 5 MS יפריע לי במשחקים?המערכת תהיה בעיקר למשחקים בסגנון CRYSIS / FARCRY וכו'.יש למישהו הצעות למסך 22" - 24" אחר ?אם לא המסך הזה, התקציב יהיה בערך 1500 ש"חתודה ;D
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים יש ביקורת על ה-245B כאן. המחיר שלו בחנויות בארץ הוא די מופקע, ונראה לי שסמסונג הפסיקה לייצר אותו. אם הוא נכנס באיזור ה-1500 ש"ח שהקצבת, הוא יכול להיות אופציה די טובה.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר השאלה שלי איך הוא למשחקים..לא יהיו מריחות / תקיעות כלשהן?לא ממש משנה לי זיוויות כי אני יושב מול המסך בזמן משחקחשוב לי איכות תמונה וצבעים טובים למשחק.ואתה יודע מה ההבדלים בין הרגיל לplus?לא ממש מצאתי הבדלים באתר של סמסונג... :s05:
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים על פי הביקורת זמן התגובה של המסך הוא גבוה יחסית למסך שאין לו RTC. אם אתה רגיש לעניין אתה כנראה תראה מריחות.מצד שני, יכול להיות שה-plus הזה זו גרסה יותר מעודכנת (ואולי יותר טובה), אני לא בטוח מה ההבדלים בין שתי הגרסאות.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר אוליי עוד מישהו מכיר?דעות?אולי למישהו יש נסיון עם המסך הזה במשחקים?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.