עבור לתוכן

קניתם מחשב . תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ?

תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ? 644 הצבעות

1. 1. תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ?

• מעדיף להרכיב לבד
    • מעדיף לתת לחנות להרכיב

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 שאלות:1.מה זה rma?

2.איך כדי להימנע מחשמל סטטי בזמן הרכבת מחשב?

את המחשב שלי הרכיבו בפנדה,והם עשו אחלה עבודה.

אמרתי להם מראש שישמרו לי את כל הדברים:קופסאות,וכל הברגים וכבלים

שבאים עם המארז

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם כנראה צודקים כי זאת אחלה דרך לשרוף לוח.

מה שמוזר לי שהווינדוס היה עולה(אם הכרטיס לא היה גורם לבעיה בעלייה), הייתי מפעיל משחקים, OCCT, S&M והכול רץ כשורה. במצב כזה הלוח לא אמור לעלות בלהבות(או משהו בסגנון ...) אם זאת בעיה כזו חמורה? איך זה ש"רק" היציאת PS2 הלכה?

פורסם

RMA - Return Merchandise Authorization

הכוונה למוצר פגום שהוחלף ללקוח. לפעמים הוא גם מיוחס למוצר שניתן בטעות ללקוח והוחזר.

יש בארץ חנויות שדוחפות מוצרים כאלה ללקוחות בטענה, לכאורה, שהמוצר חדש.

בארה"ב המוצרים נמכרים כRefurbished, תחת הנחה משמעותית.

פורסם

מה שמוזר לי שהווינדוס היה עולה(אם הכרטיס לא היה גורם לבעיה בעלייה), הייתי מפעיל משחקים, OCCT, S&M והכול רץ כשורה. במצב כזה הלוח לא אמור לעלות בלהבות(או משהו בסגנון ...) אם זאת בעיה כזו חמורה? איך זה ש"רק" היציאת PS2 הלכה?

זה תלוי מה נשרף, לא כל המעגלים בשימוש כל הזמן.

יש לי לוח ישן שהמודם עליו נשרף (ממש נשרף, התפחם לגמרי והפלסטיק נמס). הנזק שהוא עשה היה די רציני אבל אחרי שניתקתי אותו רוב המחשב עובד יש רק בעיה עם USB ואחד מהסלוטים של הPCI.

מחשב הוא מערכת מאוד מורכבת אבל כשל בחלק אחד לא אומר שכל המערכת לא תעבוד. רק מה שנהרס.

פורסם

יש לי 2 שאלות:1.מה זה rma?

ש: מה פירוש ראשי התיבות RMA?

ת: בתחום המחשבים ראשי התיבות האלה הם Return Merchandise Authorization, או במילים אחרות אישור החזרת מוצר ליצרן בגלל בעיות טכניות

[מתוך נושא הנעוץ ב"תמיכה טכנית"]

מספיק לגעת במתכת כלשהי כדי לאפשר לחשמל הסטטי להתפרק.

המגזימים עובדים על משטחים מונעי ESD, וצמידים שמוליכים אוטומטית חשמל סטטי מהגוף (לא זוכר איך קוראים להם). בל עדיין לא נתקלתי בבנאדם שבאמת עובד עם זה :s05:

ד,א, שמתי לב ששינו את השם שם פורום תמיכה טכנית ל"תמיכה טכנית לתקלות חומרה", כאילו שזה ימנע ממישהו לפרסם שם שאלות לא קשורות :silly:

פורסם

זה תלוי מה נשרף, לא כל המעגלים בשימוש כל הזמן.

יש לי לוח ישן שהמודם עליו נשרף (ממש נשרף, התפחם לגמרי והפלסטיק נמס). הנזק שהוא עשה היה די רציני אבל אחרי שניתקתי אותו רוב המחשב עובד יש רק בעיה עם USB ואחד מהסלוטים של הPCI.

מחשב הוא מערכת מאוד מורכבת אבל כשל בחלק אחד לא אומר שכל המערכת לא תעבוד. רק מה שנהרס.

טוב, תודה על ההסבר. :xyxthumbs:

העיקר שהלוח יעבוד, אפשר להסתדר בלי PS2 אני חושב.

פורסם

ש: מה פירוש ראשי התיבות RMA?

ת: בתחום המחשבים ראשי התיבות האלה הם Return Merchandise Authorization, או במילים אחרות אישור החזרת מוצר ליצרן בגלל בעיות טכניות

[מתוך נושא הנעוץ ב"תמיכה טכנית"]

מספיק לגעת במתכת כלשהי כדי לאפשר לחשמל הסטטי להתפרק.

המגזימים עובדים על משטחים מונעי ESD, וצמידים שמוליכים אוטומטית חשמל סטטי מהגוף (לא זוכר איך קוראים להם). בל עדיין לא נתקלתי בבנאדם שבאמת עובד עם זה :s05:

ד,א, שמתי לב ששינו את השם שם פורום תמיכה טכנית ל"תמיכה טכנית לתקלות חומרה", כאילו שזה ימנע ממישהו לפרסם שם שאלות לא קשורות :silly:

כשהרכבתי תמחשב האחרון שלי בבית השתמשתי ברצועת esd,כי קצת היה חבל לי לשרוף עם חשמל סטטי כרטיס מסך שעלה לי 1600 שקל

פורסם

חשמל סטאטי מכוסה באחריות של החנות

לדעתי אני נפגעתי פעם מחשמל סטאטי אבל כאמור הכל היה מכוסה באחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים