עבור לתוכן

קניתם מחשב . תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ?

תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ? 644 הצבעות

1. 1. תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ?

• מעדיף להרכיב לבד
    • מעדיף לתת לחנות להרכיב

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני נותן לחנות, לא צריך להסתבך עם זה הם מרכיבים בודקים ומביאים אין בעיה של אחריות.

שדרוגים אני לבד מרכיב

ווינדוס גם לבד

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להרכיב לבד, קניתי מחשב מלמיר ולא קיבלתי ברגים לHDDים שאני מתכנן לקנות, אני יודע שאני יכול לקנות, אבל מעצבן להפוך את כל העולם בשביל זה.

חוץ מזה, כל מחשב שהזמנתי לבד (ולא רק מלמיר) הגיע עם הכל בקופסת לוח האם, ואני רוצה לשמור את כל הקופסאות!

זה מעצבן שלא מקבלים את הברגים של המארז :-\

בפרט שיש מארזים שמקבלים איתם ים של ברגים . שימושי מאוד לעתיד .

אני אין לי מה לעשות עם קופסאות חוץ מהקופסא של הלוח אם +כרטיס מסך וכל תכולתם

בגלל זה להבא תתאם עם החנות שתשמור לך את הקופסאות האלה ותשים לך את השקית ברגים בתוכה .

פורסם

מבחינה סטטיסטית , כ98 אחוז מחומרה תקולה על תקן DOA מגיעה מלקוחות אשר הרכיבו את המערכות שלהם לבד ...

תסיקו את המסקנות בעצמכם .

אולי בגלל שאם מרכיבים בחנות עולים על התקלה לפני שמגיעים ללקוח?

פורסם

אני מדבר על חומרה שלא הגיעה בהכרח תקולה , אלא אחת שנרצחה בברוטליות על ידי משתמש שלא בדיוק ידע מה הוא עושה .

פורסם

אני הרכבתי מחשב אחד שהיה בבית (ישן P3) לא היה סיבה לשלם על הרכבה למחשב כזה והכל עבר חלק. גם הוספתי זיכרון למחשב שלי וקניתי כרטיס מסך. זה לא שהרכבה היא משהו קשה, גם נותנים לך ציורים להרכבה במקרה שאתה מאוד מוגבל ולא מבין מה אתה רואה בלוח :lol:

הבעיה הגדולה עם הרכבה לבד זה חשמל סטטי אבל גםעל זה אפשר להתגבר עם עובדים נכון (על זה רוב האנשים שלא מבינים נופלים).

בכללי כל אחד יכול לפספס (או באמת לקבל מוצר פגום) ואז ברוב המקרים הוא נדפק ולא יתנו לו לממש אחריות.

פורסם

החנות תרכיב, למרות שזה יותר כיף לבד.

סיבות:

אני לא אסדר את החוטים מספיק מסודר.

אני פוחד לפגוע בחומרה ולא לקבל אחריות( לדוגמא מה יקרה אם נופל לי רכיב?)

אני פוחד לאבד אחריות.

פורסם

אני די בטוח שהחנות שהרכיבה לי לא נקטה אמצעים להגנה מחשמל סטטי מעבר למה שאני נוקט שלא כולל אמצעים מוגזמים.

פורסם

לבד.

כך אני מקבל הכל בקופסאות סגורות ולא דוחפים לי RMA וכאלה.

אם יש בעיה בהמשך הדרך אני לא צריך להסחב עם כל המחשב, רק החלק המקולקל.

Layout פנימי כמו שאני אוהב ולא לפי המזל (טכנאי משקיען או זרקן).

אז כבר נתקלתי בחלקים שהגיעט פגומים לוח+זכרון) והרסו לי הרבה זמן בהבנה מה לא תקין, כאשר בחנות הם היו שוברים את הראש לבד, אבל כך לא דחפו לי לוח תחליפי בעיתי כפי שניסו לעשות (אמנם לא בכוונה, מחוסר ידע וזמן)

פורסם

אני תמיד מרכיב לבד והרכבתי כבר עשרות מחשבים

כמו שאמרו לפני, הכל מגיע סגור אורגינל עם חלקים נוספים שאני בטוח שהיו נשארים במעבדה אם הם היו מרכיבים.

בעבר הייתי נותן לחנות להרכיב עד שפעם עמדתי ליד טכנאי וראיתי שזה שטויות.

אני מאמין שאיכות ההרכבה שלי טובה בהרבה מכל טכנאי חפפן.

אחרי ההרכבה הטכנית שזה החלק הקל מגיעות שעות שבהם המחשב עומד פתוח ואני מתקין עליו גיגבייטים של תוכנות.

אני ממליץ לכל מי שחושב שהוא מסוגל, לא לפחד מאיומים של חנות ולהרכיב לבד.

פורסם

מרכיב לבד.

פורסם

לאחותי יש בעל ולו יש אחות אשר קנתה מחשב חדש, והחנות הרכיבה את הכל.

למחשב 3 חודשים עד התקלה הראשונה שהייתה לו לאחרונה, הבעיה הייתה שלא היו רואים כלום במסך.

אז ישר אמרתי לו שהכ.מסך לא עובד, למה הוא לא עובד לא ידעו.

מה מסתבר, שבגלל שהטכנאי המטומטם שהרכיב את המחשב, גרם לקצר ע"י שני חוטים (שהטכנאי אילתר) שהיו שזורים ממאוורר הקדמי לאחת מחיבורי המולקס והם היו חשופים. בחוטים כנראה נגעו בכ.מסך מאחר והיה מקום שרוף למעלה בכ.מסך.

כלומר אם מישהו היה פותח את המארז ונוגע בטעות בחוטים, אני לא רוצה לחשוב על מה שהיה קורה...

לכן, אני חושב שתמיד עדיף להרכיב לבד.

פורסם

נותן לחנות, אין זמן להתעסק עם זה.

פורסם

בדיוק בסוף השבוע הזה המחשב שלי אמור לחזור מתיקון אחרי שהרכבתי אותו לבד וגיליתי בעיה בכרטיס מסך שעכשיו מחליפים לי אותו.

בנוסף, הם טוענים שאני שרפתי את היציאת PS2 ועוד משהו שאני לא זוכר מה זה. יכול להיות בגלל שבהתחלה לא שמתי ברגים בין הלוח למארז ויכול להיות שהחלק בא פגום.

גם אם בסופו של דבר תלך לי האחריות על הלוח אם(וגם הלוח אם, שאז אני אצטרך לקנות חדש), אני מבסוט שהרכבתי לבד ולמדתי איך להרכיב מחשב מאפס(לא ידעתי גם שלא לחבר את הPWRFAN גורם לכך שהמחשב כלל לא נדלק :-X).

פורסם

בנוסף, הם טוענים שאני שרפתי את היציאת PS2 ועוד משהו שאני לא זוכר מה זה. יכול להיות בגלל שבהתחלה לא שמתי ברגים בין הלוח למארז ויכול להיות שהחלק בא פגום.

הם כנראה צודקים כי זאת אחלה דרך לשרוף לוח.

פורסם

קניתי מחשב אחד בחיים שלי (חוץ ממחשבי מותג שאבא שלי קונה שהם באים מורכבים), והרכבתי אותו לבד..

האמת היא שהדבר באמת לא מסובך ובחוברת של הלוח אם אומרים לך הכל... בנוסף להנאה כמובן ולחיסכון הכספי זה הדרך

שאני נוהג בא...

ישנה בעיה כאשר אנשים שלא מבינים במחשבים מנסים להרכיב לבד.. בכל זאת להרכיב קירור למעבד ולשים משחה טרמית ולהבריג

את הלוח אם עם ספייסרים והכל, הרבה יכול להשתבש בתהליך הזה.. לכן לאנשים שלא מבינים בחומרת מחשבים לא אמליץ להרכיב לבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים