עבור לתוכן

קניתם מחשב . תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ?

תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ? 644 הצבעות

1. 1. תרכיבו אותו לבד ? או שתתנו לחנות להרכיב ?

• מעדיף להרכיב לבד
    • מעדיף לתת לחנות להרכיב

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמובן זה לא שחור ולבן , כולנו משדרגים מדי פעם ובדרך כלל את השדרוגים רובנו מרכיבים לבד

השאלה בסקר היא בנוגע למתי שקונים מחשב קומפלט .

כשאני קונה קומפלט אני מעדיף לתת לחנות להרכיב

כשאני משדרג אז אני מרכיב לבד .

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח שלבד! הכי כיף, ואפשר לעשות ישר סידור כבלים,

פורסם

אך ורק אני! בין אם זה מחשב שלי או בין אם זה של חבר, רק אני...

משום מה אני לא סומך על הטכנאים האלה...

פורסם

אתן לחנות להרכיב, כמובן בגלל נושא האחריות.

הרי ברור שהלקוח אידיוט ובטח הרס את הלוח אם בטעות, זה לא שהוא בא תקול חס וחלילה :screwy:

פורסם

לרוב אני מרכיב לבד כמובן תלויי במחשב (מחשב ב 15000 שקל הייתי נותן לחנות להרכיב ).

פורסם

אתן לחנות להרכיב, כמובן בגלל נושא האחריות.

הרי ברור שהלקוח אידיוט ובטח הרס את הלוח אם בטעות, זה לא שהוא בא תקול חס וחלילה :screwy:

+1

אבל בכול מיקרה יותר כיף להרכיב לבד

פורסם

לתת לחנות מכמה סיבות:

1. כמו שאמרו הנוהל של החנויות בארץ חרא בקטע של האחריות.

2. אין לי כוח ואין לי זמן.

פורסם

נותן לטכנאי להרכיב.

משום שאני לא רוצה לעשות בטעות נזק שייעלה לי ביוקר.

וינדוס אני מתקין לבד (שטויות).

פורסם

מבחינה סטטיסטית , כ98 אחוז מחומרה תקולה על תקן DOA מגיעה מלקוחות אשר הרכיבו את המערכות שלהם לבד ...

תסיקו את המסקנות בעצמכם .

פורסם

קצת בולשיט לתת להרכיב לחנות כי אני הרסתי משהו.

אם קניתי הכול בקופסאות סגורות ואני מוכיח שהרכיב לא עובד

למה שלא יתנו לי לממש אחריות?

פורסם

כי ככה זה ישראל WELCOME

הם חארות בנושא הזה כמו שאמרו לפני...

אני נותן לחנות רק בגלל האחריות..

למרות שעם אייבורי כל הנושא של האחריות לא משנה.. היה לי איתם עימות לא נעים בפעם האחרונה שקניתי...

פורסם

המדיניות הזאת לגבי האחריות לא חלה רק בענין מחשבים, אלא בכל מכשיר חשמלי המצריך התקנה (מכונת כביסה למשל).

פורסם

אני מעדיף להרכיב לבד, קניתי מחשב מלמיר ולא קיבלתי ברגים לHDDים שאני מתכנן לקנות, אני יודע שאני יכול לקנות, אבל מעצבן להפוך את כל העולם בשביל זה.

חוץ מזה, כל מחשב שהזמנתי לבד (ולא רק מלמיר) הגיע עם הכל בקופסת לוח האם, ואני רוצה לשמור את כל הקופסאות!

פורסם

דבר ראשון אין ספק שכיף להרכיב לבד מחשב, אבל לא כולם יודעים להרכיב כמו שצריך מחשב...

דבר שני יש חנויות שכן יודעות להרכיב מחשבים ברמה גבוהה, "הבעיה" היא שעלות ההרכבה כולל התקנה איכותית שווה כסף.

הבעיה הנוספת שאני שם לב שאם החנות זולה יש הרמות גבה שהחנות זולה ובהתאם גם השירות ואילו אם החנות גובה מחיר גבוה לכאורה עבור הרכבת מחשב והתקנה איכותית גם יש תלונות..

מה שאני חושב מניסיון זה שאם אתה יודע להרכיב מחשב, אבל יודע(!!) תרכיב לבד. אם אין ניסיון בהרכבות תן לחנות להרכיב לך מחשב.

לגבי נושא האחריות כל רכיב אחריותו עומדת בפני עצמה, כלומר נניח שהרכבת את הלוח אם ללא ספייסירם ושרפת אותו חנות טובה תשלח ליבואן או ממי שרכשה אותו בדרישה לממש אחריות ולא ניתן להוכיח שהלוח הורכב ללא ספייסרים וכו'. אבל אם נראה בבירור שיש נזק לאחד הרכיבים אין אחריות אם אתה הרכבת ולא החנות. אני לא מכיר את המדיניות של ההחלפות/החזרות (RMA) של החנויות אבל זה צריך הרבה להתבסס על אמון, אחרת עובדים כולם על כולם.

פורסם

מבחינה סטטיסטית ' date=' כ98 אחוז מחומרה תקולה על תקן DOA מגיעה מלקוחות אשר הרכיבו את המערכות שלהם לבד ...

תסיקו את המסקנות בעצמכם .

[/quote']

רוב משתמשי האתר הם לא מהלקוחות הללו.

בכל מקרה, כאשר אני רוכש מחשב מחנות מחשבים [איכותית מן הסתם ולא שכונתית דרעק] אז אני מעדיף שהיא תרכיב לי,

כי פשוט אין לי זמן וכח להרכיב את זה בעצמי :nixweiss:

וכן, אני סומך על החנויות הללו שכן, אם לא הייתי סומך מלכתחילה לא הייתי רוכש אצלן את המחשב ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים