עבור לתוכן

JDOWNLOADER עזרה

Featured Replies

פורסם

חברה שמעתי מהרבה שהתוכנה הזאת ממש מומלצת להורדת קבצים מראפידשר

החלטתי להוריד אותה עכשיו השינוי היחידי שעשיתי הוא הוספתי את חשבון הפרימיום שלי בראפיד שר

ובהגדרות בלשונית DOWNLOAD CONTROL המקסימום הורדת סימולציות היא על 1

וגם מספר ההורדות הוא על 1 זאת מאחר כי ראיתי שכשאני מוסיף לו קבצים להורדה הוא מוריד לי 2 ביחד יעני בנאגלות של 2 קבצים כל פעם-מה שאני לא רוצה אני רוצה רק קובץ כל פעם

עכשיו הבעיה היא שהוספתי לו נגיד סרט של 8 חלקים זה אומר לי לחכות דקה לTICKET (שלא הבנתי למה אני צריך לחכות יש לי פרימיום) ואחרי שהוא מסיים להוריד את החלק הראשון ועובד לשני השני נצבע באדום והוא לא מוריד לי אותו מעין תקלה

מישהו יודע מה? ולמה אני מחכה לפני שהוא מוריד?

תודה לעזורים

פורסם

וואי בנאדם.. לא כיף לקרוא את ההודאה שלך, תנסה להשקיע יותר :\

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת להשקיע יותר? תיארתי את הבעיה שיש לי.. יש משהו אולי שאתה לא מבין?

אתה יודע מה אני אערוך את זה מחדש שיהיה ברור עד כמה שניתן:

אז ככה יש לי את התוכנה הזאת jDOWNLOADER גרסה 0.3.342

עכשיו יש לי חשבון פרימיום בראפידשר אז הגדרתי אותו בתוכנה כדי שאני אוריד מהפרימיום שלי...

עכשיו לפני כל הורדת קובץ זה מחכה דקה וכותב לי wait for ticket-למה אני צריך לחכות? יש לי הרי פרימיום

עכשיו לגבי ההורדה עצמה... כשפתחתי את התוכנה בפעם הראשונה נכנסתי להגדרות->DOWMLOAD/NETWORK->DOWNLOADCONTROL

ושמה בMAX SIMULTANEOUS DOWNLOADS כתבתי 1

ובNUMBER OF CHUCKS/DOWNLOADS גם כתבתי 1

עכשיו הבעיה היא אחרי שהוא מוריד קובץ אחד ועובר לשני הוא מסמן לי אותו באדום כלומר מתמלא הפס באדום והוא לא מוריד אותו....ואז מסמן את כל ההורדות באדום...

ולכן זה לא מוריד לי...

אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור...

אם אפשר עזרה עכשיו..

תודה

פורסם

תיכנס להגדרות ושם אתה אמור להכניס את השם משתמש והססמא של חשבון הפרמיום ואז הוא יתפקד כפרמיום. או שתשתמש במנהל הורדות של RS

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת להשקיע יותר? תיארתי את הבעיה שיש לי.. יש משהו אולי שאתה לא מבין?

אתה יודע מה אני אערוך את זה מחדש שיהיה ברור עד כמה שניתן:

אז ככה יש לי את התוכנה הזאת jDOWNLOADER גרסה 0.3.342

עכשיו יש לי חשבון פרימיום בראפידשר אז הגדרתי אותו בתוכנה כדי שאני אוריד מהפרימיום שלי...

עכשיו לפני כל הורדת קובץ זה מחכה דקה וכותב לי wait for ticket-למה אני צריך לחכות? יש לי הרי פרימיום

עכשיו לגבי ההורדה עצמה... כשפתחתי את התוכנה בפעם הראשונה נכנסתי להגדרות->DOWMLOAD/NETWORK->DOWNLOADCONTROL

ושמה בMAX SIMULTANEOUS DOWNLOADS כתבתי 1

ובNUMBER OF CHUCKS/DOWNLOADS גם כתבתי 1

עכשיו הבעיה היא אחרי שהוא מוריד קובץ אחד ועובר לשני הוא מסמן לי אותו באדום כלומר מתמלא הפס באדום והוא לא מוריד אותו....ואז מסמן את כל ההורדות באדום...

ולכן זה לא מוריד לי...

אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור...

אם אפשר עזרה עכשיו..

תודה

כתבתי לך שהגדרתי את הפירמיום שלי בתוכנה אבל בכל זאת זה מחכה דקה ולא מוריד כמה קבצים...

ומה זה מנהל הורדות של RS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים