עבור לתוכן

למה לא לקנות מחשב בסקאי פי סי

Featured Replies

פורסם

........ ביקשתי לקבל זיכוי

וברוב חוצפתם הם אמרו לי שאני מאבד 5% בגלל שזה החוק במדינה באותו רגע הבנתי שאני עומד מול חבורת שודדים

וגזלנים והחלטתי לכתוב מכתב למנהל החנות

למחרת היום קיבלתי מייל חוזר בו הוא מבקש לקבל את הטלפון שלי על מנת שנדבר טלפונית אם מישהו שמע מימנו תגידו לי

אז לכל אלו שעדיין רוצים לקנות בסקאי פי סי תחשבו אם אתם רוצים שרות כזה

אני שם לא דורך יותר

במפורש שטות ושקר גס, אם לא עבירה בוטה לכאורה על החוק.

אם מגיעים לחנות פיזית אין דבר כזה 5 אחוז חוק מדינה. בחנות צריכה להיות מודעה על מדיניות החזרת מוצרים, ויש לנהוג לפי הכתוב. החוק מאפשר לכל בעל חנות לקבוע מדיניות כפי שמתחשק לו (במגבלות מסוימות) אבל חובתו לקבוע מדיניות ולהודיע עליה באופן ברור, בהודעה ברורה ליד מקום התשלום שלקוח יוכל לקרוא לפני ביצוע העיסקה ולקבל החלטה מודעת. אם אין מודעה כזו כפי דרישות החוק - החנות מחוייבת להחזיר הכסף באופן בו שולם (מזומן תמורת מזומן, זיכוי בכרטיס אם שולם בכטיס) בתוך 7 ימים מיום החזרת המוצר.

האיזכור של 5 אחוז מתיחס לעיסקאות מכר מרחוק או במסמך חסר. כאשר מזמינים באינטרנט או בטלפון בלא אפשרות להיות בחנות לפני ההזמנה, ועל סמך מה שפורסם באינטרנט, אפשר להחזיר בתוך 14 יום מקבלת המוצר, והחיוב יהיה לכל היותר 5 אחוז או 100 ש"ח הנמוך מהם כלומר עד 100 ש"ח לכל היותר אם 5 אחוז יוצא יותר מ-100 ש"ח. האחוזים האלו מערך העיסקה שזה כולל המשלוח אם היה.

זה כמובן אם מוחזר מוצר שלא בגלל פגם או אי התאמה למכר, שאז חובת המוכר להחליף במוצר זהה תקין או להחזיר כל הכסף.

פורסם
  • מחבר

באמת יחס מגעיל ,

ספר קצת , איזה לוח אם קנית שלא מתאים למעבד ( 8400 ) שברשותך? ואיזה קרור למעבד קנית שלא מתיישב טוב בלוח אם ?

הלוח הוא ASUS P5B V זה לוח שהיה לי שהתברר בדיעבד שאינו תומך 1333 וזאת הם היו אמורים לדעת לפני שמכרו לי את המעבד כי שאלתי אותם ולא היה בעיה לבדוק את העניין ברגע באתר של אסוס אבל כפי הנראה באותו יום לא היה בא לו לעבוד

2 הקירור למעבד הוא של נקסוס 9000 וזה לא התאים כי היה לי קירור גבוהה לצ'יפסט לגבי

יש להם בעיה בתודעת שרות וחבל כי הם מפסידים הרבה לקוחות

היום הייתי אצלם כי כרטיס המסך הזמני שקיבלתי עד שיגיע 4670 לא עבד מה שהתברר שהייתה בסוף בעיית תאימות.לבסוף החלטתי שאני לא רוצה לחכות לכרטיס מסך עד שיגיע בעוד שבוע וחצי ורכשתי בעצת ריין כרטיס מסך ATI 3850 . בזמן שהייתי שם הגיעו עוד שני לקוחות עם מוצרים תקולים והחליפו להם ללא בעיה אבל אני לא מבין למה צריך להגיע למצב שדברים חדשים תקולים אולי יש כאן עקביות מסוימת ???. המכתב שלי אליהם אולי עשה משהו ואולי זה היה סתם יום טוב כי ההתייחסות שלהם הייתה היום יותר טובה גם של ריין ובמעבדה הזיזו את עצמם יותר מהר לאחר שהתערב בחור בשם ניב שאינני יודע את תפקידו במערכת במהלך שיחה עם ניר הוא הבהיר לי שיכולתי להחזיר את המוצרים למרות שהם נפתחו ולקחת מוצרים תואמים אבל לא היה לי כוח לפרק את המערכת שוב אינני יודע אם זה יום טוב שלהם או שזה בא בעקבות המכתב אבל היה שיפור בהתייחסות ועדיין אני חושב שהם צריכים להשתפר, לקוח שקנה בחנות לא מכיר את המעבדה ושיש בעיה הוא מגיע לנציג המכירה ונציג המכירה צריך להתייחס ולא לשלוח את הלקוח במחי יד אל המעבדה כפי שקרה לי שאני אפילו לא יודע היכן היא, ככה היום התחיל ונגמר יותר טוב שניב התערב מקווה שיפיקו את הלקחים וגם לקחים ממוצרים תקולים אולי מסתתר משהוא מאחורי המחירים הנמוכים .צריך לתת להם היום ציון טוב כולל ריין על ההתנהגות אבל עדיין לא סלחתי להם על ההתנהגות החצופה באותו יום להפסיד 5% זה המון כסף רווח לחנות והפסד גדול ללקוח

פורסם

^^^, או . או Enter

:please:

פורסם

NEXUS HOC-9000 אולי לא קל להרכבה אבל אמור להתאים לרוב הלוחות בשוק, קירור מצויין. ראיתי שהם החזירו את ה XIR-23000 והוסיפו גוף קירור חדש של החברה. הגופי קירור האלה מצויינים, הם קלים מאוד והביצועים שלהם מרשימים ביותר (ה XIR בערך כמו TUNIQ והחדש חזק יותר אך גם גדול יותר ושוקל 450 גרם).

אתה שאלתה אותם אם המחשב יעבוד עם הלוח שיש לך, הכל עובד, זה שהוא מגביל זה בעיה אחרת ואכן הם היו אמורים לציין את זה.

השאר לא היה לי כוח לקרוא :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים