עבור לתוכן

מפרט מחשב ל-HTPC תקציב 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם אתה כבר קונה כ. מסך לא משולב קח HD3450\HD2400PRO\XT... אל תתקמצן אתה תצטער..

פורסם
  • מחבר

הכרטיס ששמתי במפרט יותר חזק מהכרטיסים שהצעת לא?

השאלה שלי אם מה שלקחתי יספיק? ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2

שבת שלום. :)

עריכה:

לגבי המארז אני חושב שאני בסוף אשאר אם מה שהמליצו, הוא יספיק לצרכים שלי.. אמא שלי עוד רוצה בכלל לדחוף אותו לארון =\

פורסם

לגבי הסאונד, יש חיבור dvi אחד שיודע להעביר סאונד, ואליו אתה מחבר מעביר dvi2hdmi וכך אתה שומע סאונד.. יש לי נסיון עם כרטיסים כאלה וזה רעיון מצויין, נותן לך לחבר hdmi אבל משאיר לך את האופציה לעבוד עם שני מסכים..

פורסם
  • מחבר

תוכל להגיד לי בבקשה איזה חיבור DVI מאפשר העברת סאונד?

פורסם

לא בטוח שהבנתי את השאלה.. אבל אענה לפי מה ש"הבנתי"

אתה מחבר את המתאם DVI2HDMI המיוחד שמגיע עם הכרטיס לחיבור ה DVI הימני שבכרטיס (אם מסתכלים מאחורי המארז)

ואז מחבר כבל HDMI רגיל ואם אין בעיות כלשהן אתה תשמע סאונד מהטלוויזיה...

פורסם
  • מחבר

זה נשמע קצת הזוי, DVI לא מעביר סאונד.

בכל מקרה, אני כבר משתגע. בפורומים אחרים, עם אנשים דיי ברמה, אומרים לי דווקא לשדרג את המעבד ל-5600 ושלא צריך כרטיס מסך חיצוני, כי המובנה חזק מספיק. ויש פורומים שאמרו שהמעבד בסדר גמור. ואני כבר משתגע. :s07:

פורסם

כנראה הוסיפו שם עוד כמה פינים לסאונד.. לא יודע להסביר לך ממש איך, רק להגיד לך שזה פועל..

פורסם
  • מחבר

צודק.. באמת ראיתי שיש דבר כזה. אולי הם משתמשים בחיבורים האנגלוגים של ה-DVI.

בכל מקרה, אם זה מעניין מישהו, אני כבר סגור על המפרט. אני לוקח את ה-AMD 5600 ומוריד את הכרטיס מסך.

עדיין יש לי התלבטות קלה על המארז, אבל כנראה שאני אשאר עם הנוכחי.

תודה לכולם על העזרה,

חג שמח.

פורסם

כתבה על נושא הDVI / HDMI (כולל התיחסות לאודיו):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3610940,00.html

לגבי המעבד - אל תשבור את הראש יותר מדי. שניהם טובים. 5600 יכול לתת OC מאד משמעותי (מכפלה פתוחה), וה-4850 צורך מעט מאד הספק ולכן מתחמם פחות. לבי כרטיס המסך - תמיד תוכל להוסיף. בקיצור תתחדש ותהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים